Volkswagen Bedrijfswagens Natuurlijk

Volkswagen Bedrijfswagens Natuurlijk

Volkswagen Bedrijfswagens heeft als doel om milieuvriendelijke producten en oplossingen te ontwikkelen, meer milieubewust gedrag aan te moedigen en een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. Het gaat over meer verantwoordelijkheid op de weg en meer milieubewustzijn - niet alleen in onze bedrijfswagens, maar overal en iedere dag.

Besparen

Alles uit de technologie halen om u zo goed mogelijk te laten rijden. Dat is ons doel. En met BlueMotion Technologies zorgen we er ook nog eens voor dat dit schoon gebeurt. Met tientallen slimme innovaties die brandstof besparen, de uitstoot van CO2 verlagen én zorgen voor minder fijnstof en stikstofoxiden. Dat vinden we bij Volkswagen Bedrijfswagens niet bijzonder, maar natuurlijk. Omdat we ons verantwoordelijk voelen voor de wereld waarin we leven. Daarom hebben we niet een paar, maar in totaal meer dan 500 schonere modellen.

BlueMotion Technologies

Onze bedrijfswagens met BlueMotionTechnologies werken harder voor u. Door aanpassingen aan de motor, aerodynamica en de rolweerstand zijn ze krachtiger én zuiniger. Zo bespaart u tot 25% op uw kilometerkosten. Onder de paraplu “BlueMotion Technologies” bundelt Volkswagen Bedrijfswagens de beste milieutechnologie van vandaag om te voldoen aan de automotive aspiraties van morgen. BlueMotion Technologies zijn ontwikkelingen die zorgen voor een aanzienlijke vermindering van het brandstofverbruik (CO2 uitstoot) en vermindering van fijnstof en stikstofoxiden uitstoot. 

Volkswagen e-Crafter 

De 100% elektrisch aangedreven Volkswagen e-Crafter is nog voor zijn marktintroductie onderscheiden met de ‘Europese Transportprijs voor Duurzaamheid’ in de categorie ‘Transport- en bestelwagens’. Met een actieradius van 160 kilometer is de e-Crafter bij uitstek geschikt voor ‘last mile-leveringen’. Ook voor andere toepassingen in de stad zoals een mobiele werkplaats is de e-Crafter ideaal. De e-Crafter komt in het najaar van 2018 op de markt.