Iedere klant met zijn een eigen verhaal.

Onze klanten zijn onze trots. En iedere klant heeft zijn eigen verhaal of wens. Ons fleetsales team denkt graag mee met iedere aanvraag en ziet het als een uitdaging om altijd een mobiliteitsoplossing te vinden. Benieuwd wie wij al geholpen hebben? 

Go Ahead Eagles

De spelers van Go Ahead Eagles trainen iedere dag keihard om snel en wendbaar voor de dag te komen en vanaf nu zijn ze dat ook op de weg. Als rugsponsor mocht Pouw, in samenwerking met Pon en VWPFS, 24 schitterende Audi ‘s aan de Deventer voetbalclub afleveren.

Krepel Deuren

Krepel Deuren opent mogelijkheden met hun assortiment binnendeuren, binnendeurkozijnen en hang- en sluitwerk. Gelukkig kan Pouw goed door één deur met dit vakkundige bedrijf uit Klarenbeek en daarom mochten wij deze twee schitterende Volkswagen Crafters aan hun leveren.

Tauw Nederland

Tauw Nederland wil bijdragen aan een duurzaam milieu en een goede kwaliteit van de leefomgeving🌍. Daar wil Pouw ze graag een klein beetje bij helpen met deze zeer bijzondere Volkswagen e-Crafter, die wij in samenwerking met Isfordink mochten opleveren. Wat er dan zo speciaal is aan deze bus? Wat dacht je van de nieuwste zonnepanelen op het dak, een speciale energiezuinige koeling en een lichte kunststof en aluminium inbouw om gewicht te besparen. Het is de eerste bus die met dit soort technieken is gebouwd.d. 

Van Lente Systeemintegratie

Van Lente Systeemintegratie zorgt ervoor dat productiebedrijven slimmer, beter en storingsvrij producten kunnen maken voor hun eindafnemers. En wij zorgen er op onze beurt voor dat Van Lente’s medewerkers kunnen genieten van zorgeloze mobiliteit als ze naar al hun klanten gaan. Met deze fraaie, door DesignPartner bestickerde Volkswagen up!’s vallen ze lekker op. 

Taxi Baan

Pouw levert iedere maand behoorlijk wat auto’s af, maar 70 stuks in één keer is ook voor de Volkswagen, Audi en SEAT dealer enorm bijzonder. Wij mochten samen met Volkswagen Pon Financial Services de sleutels van 70 (!) Volkswagen Transporters overhandigen aan Mark en Henk Baan, van Taxi Baan in Rijssen. We haalden er zelfs de krant mee! 

Accountants van de Jong en Laan rijden in Polo's van Pouw

Accountantskantoor de Jong en Laan begon ooit met twee man, maar inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 700 mensen en 24 vestigingen in het noorden, oosten en midden van Nederland. Het bedrijf groeit nog steeds en is inmiddels het grootste zelfstandige accountancy binnen het marktgebied. Om klanten goed en snel van dienst te kunnen zijn moeten de vele nieuwe junior accountants natuurlijk kunnen leunen op betrouwbare mobiliteit. Met de jarenlange ervaring van Pouw werd een mobiliteitsvoorstel gedaan, waar de populaire Volkswagen Polo als het meest geschikte model uit de bus kwamen. Een uitstekende keuze!