Zakelijke klanten van Pouw en XLLease

Onze klanten zijn onze trots. En iedere klant heeft zijn eigen verhaal of wens. Ons fleetsales team denkt graag mee met iedere aanvraag en ziet het als een uitdaging om altijd een mobiliteitsoplossing te vinden. Benieuwd wie wij al geholpen hebben? 

Go Ahead Eagles

De spelers van Go Ahead Eagles trainen iedere dag keihard om snel en wendbaar voor de dag te komen en vanaf nu zijn ze dat ook op de weg. Als rugsponsor mocht Pouw, in samenwerking met Pon en VWPFS, 24 schitterende Audi ‘s aan de Deventer voetbalclub afleveren.

Krepel Deuren

Krepel Deuren opent mogelijkheden met hun assortiment binnendeuren, binnendeurkozijnen en hang- en sluitwerk. Gelukkig kan Pouw goed door één deur met dit vakkundige bedrijf uit Klarenbeek en daarom mochten wij deze twee schitterende Volkswagen Crafters aan hun leveren.

Tauw Nederland

Tauw Nederland wil bijdragen aan een duurzaam milieu en een goede kwaliteit van de leefomgeving🌍. Daar wil Pouw ze graag een klein beetje bij helpen met deze zeer bijzondere Volkswagen e-Crafter, die wij in samenwerking met Isfordink mochten opleveren. Wat er dan zo speciaal is aan deze bus? Wat dacht je van de nieuwste zonnepanelen op het dak, een speciale energiezuinige koeling en een lichte kunststof en aluminium inbouw om gewicht te besparen. Het is de eerste bus die met dit soort technieken is gebouwd.d. 

Van Lente Systeemintegratie

Van Lente Systeemintegratie zorgt ervoor dat productiebedrijven slimmer, beter en storingsvrij producten kunnen maken voor hun eindafnemers. En wij zorgen er op onze beurt voor dat Van Lente’s medewerkers kunnen genieten van zorgeloze mobiliteit als ze naar al hun klanten gaan. Met deze fraaie, door DesignPartner bestickerde Volkswagen up!’s vallen ze lekker op. 

Taxi Baan

Pouw levert iedere maand behoorlijk wat auto’s af, maar 70 stuks in één keer is ook voor de Volkswagen, Audi en SEAT dealer enorm bijzonder. Wij mochten samen met Volkswagen Pon Financial Services de sleutels van 70 (!) Volkswagen Transporters overhandigen aan Mark en Henk Baan, van Taxi Baan in Rijssen. We haalden er zelfs de krant mee! 

Accountants van de Jong en Laan rijden in Polo's van Pouw

Accountantskantoor de Jong en Laan begon ooit met twee man, maar inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 700 mensen en 24 vestigingen in het noorden, oosten en midden van Nederland. Het bedrijf groeit nog steeds en is inmiddels het grootste zelfstandige accountancy binnen het marktgebied. Om klanten goed en snel van dienst te kunnen zijn moeten de vele nieuwe junior accountants natuurlijk kunnen leunen op betrouwbare mobiliteit. Met de jarenlange ervaring van Pouw werd een mobiliteitsvoorstel gedaan, waar de populaire Volkswagen Polo als het meest geschikte model uit de bus kwamen. Een uitstekende keuze!

Campenaer Koffie

Heb jij dat ook, dat je het koffieapparaat op je werk 's ochtends enthousiaster begroet dan je collega's😴? Wij wel en dat komt door die heerlijke koffie van Campenaer Koffie en van Dijk Groothandel B.V. Dit bedrijf is al sinds jaar en dag onze vaste koffieleverancier en voorziet ons iedere dag van zo'n heerlijk kopje. Nu mocht Jan Wolterink namens Pouw deze schitterende Crafter aan het koffiebedrijf afleveren. Mooi bakkie toch😉?!

Gemeente Raalte

Niet in alle gevallen gaat het bij een maatwerk bedrijfswagen om complexe ombouw- of opbouwconstructies, maar vooral om beschikbaarheid van de juiste uitvoering, timing en het juiste netwerk vol specialisten👌🏻. Voor de Gemeente Raalte lukte het ons om deze bijzondere nieuwe Transporter met veegvuilopbouw te leveren:

'𝐷𝑒 𝑙𝑒𝑣𝑒𝑟𝑖𝑛𝑔 ℎ𝑎𝑑 𝑓𝑙𝑖𝑛𝑘 𝑤𝑎𝑡 𝑣𝑜𝑒𝑡𝑒𝑛 𝑖𝑛 𝑎𝑎𝑟𝑑𝑒. 𝐺𝑒𝑙𝑢𝑘𝑘𝑖𝑔 𝑏𝑒𝑔𝑟𝑒𝑒𝑝 𝑃𝑜𝑢𝑤 𝑜𝑛𝑧𝑒 𝑤𝑒𝑛𝑠𝑒𝑛 𝑒𝑛 𝑑𝑎𝑡 𝑚𝑎𝑎𝑘𝑡𝑒 𝑣𝑜𝑜𝑟 𝑜𝑛𝑠 ℎ𝑒𝑡 𝑣𝑒𝑟𝑠𝑐ℎ𝑖𝑙.’
Gerko jansen, 𝗢𝗽𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗴𝗲𝗺𝗲𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗥𝗮𝗮𝗹𝘁𝗲