Wij zijn Pouw

Pouw is voor jou het bekende gezicht voor de sterke merken Volkswagen, Audi (RS), SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Wij staan voor je klaar met de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens. Ook zijn we er voor je met onze werkplaatsen, leaseproducten, financierings- en verhuuractiviteiten en onze schadeherstelbedrijven. Klaar om samen met jou vooruit te gaan. Je vindt onze vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Hardenberg, Harderwijk, Kampen, Meppel, Rijssen en Zwolle.

Al 75 jaar samen vooruit

Al 75 jaar gaan we samen vooruit met jou vooruit. Dat deden we als eerste Volkswagen- en Audi-dealer van Nederland, maar dat doen we ook nu én in de toekomst. We blikken graag met je terug op de afgelopen decennia. Ben je benieuwd naar onze rijke historie? Stap in onze tijdmachine en laat je meenemen in de tijd.  

Onze visie

Bij Pouw willen we mensen innovatieve mobiliteit bieden die onze wereld en deze tijd van ons vragen. Zo gaan we samen vooruit met onze klanten. Wij zijn onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group, een automotive onderneming met een leidende positie in Europa. Toch blijven we sterk lokaal georiënteerd en betrokken bij de regio’s waar we actief zijn. Wij zijn niet afwachtend en gaan tot het uiterste voor onze klanten.

Wij geloven in ondernemerschap, stropen graag onze mouwen op en geloven in een betrokken relatie met onze klant. Wij investeren continue in kennis en kunde want we willen altijd voorop lopen. Dat deden we als eerste Volkswagen- en Audidealer van Nederland en dat blijven we doen, nu én in de toekomst. 

Wij zijn aanpakkers. Wat dat betekent? Snelheid, zekerheid en duidelijkheid in onze communicatie en in ons handelen. Dat past bij onze merken, dat past bij de regio en dat past bij ons.

Op weg met onze merken

Onze merken zijn onze trots. Pouw is al 45 jaar officieel dealer van Audi en al bijna 75 jaar van Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Gecombineerd met de sterke merken SEAT en Škoda hebben wij een krachtig merkenportfolio, geschikt voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit. Met deze innovatieve modellen en technieken zijn we klaar voor een duurzame en emissievrije toekomst.  

Ga met ons mee

Bij Pouw staan we met 12 vestigingen en ruim 500 getalenteerde medewerkers iedere dag voor onze klanten klaar. We werken voor de mooie premium merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Klaar om onze klanten met plezier op weg te laten gaan. Ga jij met ons mee naar de toekomst? Kom dan werken bij Pouw. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde medewerkers op het gebied van sales, service en office. 

Emil Frey Nederland

Pouw is onderdeel van Emil Frey Nederland. Emil Frey Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt 17 verschillende automerken. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, Emil Frey Schadeservice, Elgersma (Automotive Supplies) en Emil Frey Car Trading (export) deel uit van Emil Frey Nederland. Emil Frey Nederland is onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group.

Algemene gegevens

HandelsnaamPouw Dealer B.V.
KVK nummer60348070
AdresBrunswijkstraat 4, 7418 EM Deventer
Postbus adresPostbus 368, 7400 AJ Deventer
Telefoonnummer0570 – 85 48 54
E-mailinfo@pouw.nl
Btw nummerNL853869327B01