Wij zijn Pouw

Pouw is voor jou het bekende gezicht van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Wij zijn er voor je met de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens. Verder staan we voor je klaar met onze werkplaatsen, leaseproducten, financierings- en verhuuractiviteiten en onze schadeherstelbedrijven. Klaar om samen met jou op weg te gaan. Je vindt onze vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Hardenberg, Harderwijk, Kampen, Meppel, Rijssen, Zutphen en Zwolle.

Samen vooruit

Bij Pouw gaan we graag met je op weg naar innovaties die onze wereld en deze tijd van ons vragen. We volgen ontwikkelingen, maar nog liever zetten we zelf stappen. We zijn niet afwachtend, maar adviseren graag en willen vooral doén. We willen er als eerste bij zijn. We waren het als eerste Volkswagen- en Audidealer in Nederland, maar we zijn het ook nu én in de toekomst. We zijn aanpakkers en staan vooraan bij innovaties zodat jij daar plezier van hebt. Wat dat betekent? Snelheid, zekerheid en duidelijkheid in onze manier van doen. Dat past bij onze merken, dat past bij onze collega’s, dat past bij onze regio en het past bij jou.

Pouw, samen vooruit.

Op weg met onze merken

Onze merken zijn onze trots. Pouw is al 45 jaar officieel dealer van Audi en al bijna 75 jaar van Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Gecombineerd met de sterke merken SEAT en ŠKODA hebben wij een krachtig merkenportfolio, geschikt voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit. Met deze innovatieve modellen en technieken zijn we klaar voor een duurzame en emissievrije toekomst.  

Ga met ons mee

Bij Pouw staan we met 12 vestigingen en ruim 500 getalenteerde medewerkers iedere dag voor onze klanten klaar. We werken voor de mooie premium merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Klaar om onze klanten met plezier op weg te laten gaan. Ga jij met ons mee naar de toekomst? Kom dan werken bij Pouw. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde medewerkers op het gebied van sales, service en office. 

Emil Frey Nederland

Pouw is onderdeel van Emil Frey Nederland. Emil Frey Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt 13 verschillende automerken. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, Emil Frey Schadeservice, Elgersma (Automotive Supplies) en NCT (export) deel uit van Emil Frey Nederland. Emil Frey Nederland is onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group.