Pouw Exclusive - met passie voor auto’s

Wij snappen dat een auto meer is dan een middel om van A naar B te komen. Auto’s zijn namelijk al decennia lang onze passie. De geur van luxe, het gevoel van snelheid, de ultieme rijervaring; bij Pouw Exclusive weten we hoe de auto een hart kan veroveren en een droom weet te verwezenlijken. Daar helpen wij u graag bij. 

Samen op zoek naar uw droomauto

Pouw Exclusive is hét label voor de aankoop en verkoop van luxe en exclusieve auto's. Bij ons vindt u de meest uitmuntende exemplaren van toonaangevende merken en modellen. Wij zijn officieel Audi Sport Dealer en hebben jarenlange ervaring met de aankoop, verkoop en het onderhoud van exclusieve auto’s. Met onze rechtstreekse connecties bij de Audi AG fabriek en ons uitgebreide netwerk binnen heel Europa, vinden wij voor iedere wens en binnen ieder merk dé droomauto.

De Pouw Exclusive collectie is door onze specialisten met zorg geselecteerd en samengesteld. Zij hebben dezelfde passie als u en weten met hun scherpe oog het neusje van de zalm te vinden. Onze auto’s zijn uitvoerig gecheckt, hebben een geverifieerde historie en verkeren altijd in absolute topconditie. 

Een greep uit onze collectie

Help ons uw droomauto vinden

De zekerheden van Pouw Exclusive