Audi Q3 Sportback

Zakelijk leasen bij Pouw

Zakelijke lease voorraad

De zakelijke leaseproducten bij Pouw

Wij bieden met onze leasemaatschappij XLLease een scala aan zakelijke leaseproducten, in samenwerking met VWPFS. Van full operational lease tot short lease of bedrijfswagenlease: bij Pouw en XLLease helpen wij berijders, ondernemers en wagenparkbeheerders vooruit met mobiliteit. Hieronder zie je wat Pouw en XLLease allemaal voor jou of jouw bedrijf kan betekenen. 

Full Operational Lease bij XLLease

Bij XLLease is full operational lease de populairste vorm van zakelijke leasen. Dat is heel begrijpelijk. Want met deze leasevorm geniet je van onbezorgde mobiliteit. XLLease zorgt voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen en het afschrijvingsrisico van je auto of wagenpark.

Met Full Operational Lease van XLLease

 • geniet je van volledige service, continuïteit en zorgeloze mobiliteit;
 • ben je verzekerd van een vast maandbedrag, inclusief onverwachte kosten;
 • ontvang je één maandelijkse factuur en heb je een overzichtelijke administratie;
 • staat de auto niet op de balans, ten gunste van de liquiditeitspositie.

Zorgeloos leasen

Comfortabeler leasen dan met XLLease Full Operational Lease kan eigenlijk niet. Wij weten hoe fijn het is als je niet voor verrassingen komt te staan, maar kunt uitgaan van volledige service, continuïteit van vervoer en zorgeloos rijden. 

Flexibel Lease

Flexible Lease van XLLease is de ultieme leasevorm voor de ondernemer die graag de touwtjes in handen heeft. Je zit niet vast aan lange leaseverplichtingen, je bent extreem flexibel en bovendien geniet je van een zeer scherp leasetarief. En met Flexible Lease weet je zeker dat mobiliteitskosten geen belemmeringen vormen voor jouw bedrijfsvoering.

Flexible Lease is een zakelijk Full Operational Lease product waarmee je voor een vast bedrag per maand alle zaken rondom je auto geregeld hebt. Je hebt na 12 maanden de mogelijkheid om de auto kosteloos in te leveren. Lekker flexibel. Alle operationele zaken rondom de auto regelt XLLease voor je. En dat voor een zeer scherp tarief. Je ontvang één maandelijkse factuur en hebt hiermee een overzichtelijke administratie.

Short Lease bij XLLease

Behoefte aan tijdelijke mobiliteit op flexibele basis, maar wel met een scherp maandtarief? Dan is Short Lease van XLLease voor jou de ideale oplossing. Voor een contract van 12 tot 24 maanden heb je op een eenvoudige manier de beschikking over een fijne auto.  

Onze verhuurpartner EasyRent ontzorgt je volledig rondom short lease. Zij werken met transparante shortleasetarieven, persoonlijke adviezen, goede en betrouwbare merken en zij maken deel uit van Volkswagen Pon Financial Services. Bovendien rijd je binnen 24 uur in de auto die je voor ogen hebt.  

Stock Lease

Met Stock Lease van XLLease rijd je in een perfecte jonge occasion of nieuwe voorraadauto, zonder dat je gebonden bent aan een lang leasecontract. De auto is minder dan 25 maanden oud, heeft minder dan 60.000 kilometer gereden en nog een looptijd van minimaal 12 maanden.  

Met Stock Lease van XLLease ben je verzekerd van:  

 • Snel rijden in een (vrijwel) nieuwe auto uit voorraad
 • Een aantrekkelijk maandelijks tarief
 • Een vast bedrag per maand, inclusief onverwachte kosten
 • Alle voordelen van Full Operational Lease

Een bedrijfswagen zakelijk leasen

Op zoek naar een slimme investering? Kies dan voor het full operational leasen van een Volkswagen Bedrijfswagen bij XLLease. In samenwerking met VWPFS zorgen wij voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van jouw wagenpark. Waarom onbezorgd leasen bij XLLease zo aantrekkelijk is? Omdat je vooraf precies weet wat jouw maandelijkse kosten zijn, met één duidelijk maandfactuur en een overzichtelijke administratie.

Bedrijfswagenlease van XLLease is altijd een slimme investering, omdat:

 • Je de keuze hebt uit het complete modellengamma van Volkswagen Bedrijfswagens
 • Geniet van volledige service, continuïteit en zorgeloze mobiliteit
 • Verzekerd bent van een vast maandbedrag, inclusief onverwachte kosten
 • Je alle voordelen van Full Operational Lease hebt.

Financial Lease

Wil je voor een vast laag bedrag per maand een eigen auto leasen? Kies dan voor XLLease Financial Lease. Hiermee voorkom je dat je een grote investering hoeft. Je kiest zelf de looptijd die past bij de afschrijving en leaseperiode van de nieuwe auto. Zo heb je een scherp maandbedrag en zorgeloze mobiliteit.  

Met Financial Lease van XLLease geniet je van meerdere voordelen:

 • Je bent de eigenaar van de auto, voor een scherp maandtarief;
 • Je weet vooraf het vastgestelde  maandtarief;
 • Je hebt recht op teruggave van de btw:
 • Eén duidelijk maandfactuur en een overzichtelijke administratie.