UAS_Pouw_Apeldoorn (6)

Welkom bij Pouw Emil Frey Schadeservice

Autoschade melden

Schade aan je auto? Kies Pouw Emil Frey Schadeservice voor vakkundig schadeherstel

Pouw Emil Frey Schadeservice is een innovatief schadeherstelbedrijf dat alles in huis heeft om jouw autoschade vakkundig te repareren. Heeft je auto een kras, deuk of andere schade opgelopen? Pouw Emil Frey Schadeservice helpt je snel weer op weg. Van reparatie en passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met je verzekeraar of leasemaatschappij: wij regelen het voor je. Onze medewerkers staan graag voor je klaar!

Voordelen Merk Erkend Schadeherstel

MerkZeker Schadeherstel staat voor kwaliteit en veiligheid en waarborgt dat Pouw Emil Frey Schadeservice, ondanks de toenemende complexiteit en technologische ontwikkelingen, in staat is om voertuigen op een uiterst professionele wijze te herstellen. Dit geldt exclusief voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens. Na het voltooien van het schadeherstel wordt tevens een Merkgarantiebewijs verstrekt.

Autoschade? Ga naar jouw dichtstbijzijnde Pouw-vestiging.

Heb je autoschade en wil je naar je eigen Pouw-vestiging bij jouw in de buurt? Dat kan, want elke Pouw-vestiging heeft zijn eigen schadeloket. Wij zorgen ervoor dat jouw auto wordt opgehaald en de autoschade volledig wordt afgehandeld. Je kunt je auto dan helemaal schadevrij ophalen bij jouw dichtstbijzijnde vestiging.

Pouw Emil Frey Schadeservice – de eerste speciale aluminium en multi-materialen werkplaats van Nederland

De auto’s van tegenwoordig zijn behoorlijk complex, met elektronica, hightech componenten en verschillende staal- en kunststofsoorten zoals bijvoorbeeld carbon. Om schade aan deze moderne auto’s goed te herstellen is het beste gereedschap en een goede werkplek essentieel. Dat zit bij ons in Pouw Emil Frey Schadeservice wel goed. Pouw Emil Frey Schadeservice is namelijk als eerste in Nederland uitgerust met een speciale werkplaats voor aluminium en zogenaamde ‘multi-materialen’.

Om de nieuwste en meest complexe auto’s bij schade veilig en compleet te herstellen zijn speciaal gereedschap, innovatieve lastechnieken en vakmanschap nodig. Bij Pouw Emil Frey Schadeservice hebben we dat allemaal in huis.

Pouw Schadeservice is Erkend Duurzaam

Naast het Merk Erkend label mag Pouw Emil Frey Schadeservice ook het Erkend Duurzaam label voeren. Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van het autobedrijf? Op die vraag heeft Pouw een helder antwoord. “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Daarnaast gaan wij op verantwoorde wijze om met energie.”