enyaq private lease actie

Private lease de Škoda Enyaq tijdelijk wel heel voordelig!

Een offerte aanvragen
ENYAQ private lease (4)

Private lease de Enyaq inclusief SEPP-subsidie al vanaf €418 per maand

Om zorgeloos en voordelig te genieten van heel veel ruimte en comfort in combinatie met elektrische power, heeft Škoda tijdelijk een messcherp private lease-aanbod voor de vernieuwde Enyaq. De zeer compleet uitgeruste Enyaq 60 Selection met 132 kW/179 pk sterke elektromotor en 58 kWh accupakket is nu al te rijden vanaf €418* per maand. Dit is inclusief de SEPP-subsidie van €2.950 die voor deze Enyaq geldt.

De Enyaq 60 Selection is ruim, veelzijdig en luxueus. 19 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, een infotainmentsysteem met 13 inch touchscreen, volautomatische airconditioning (2 zones), draadloos smartlink (smartphone-koppeling inclusief Apple CarPlay en Android Auto), een multifunctioneel stuur en parkeersensoren voor/achter zijn bijvoorbeeld standaard.

De krachtige elektromotor in de Enyaq Selection

De Enyaq 60 Selection heeft een krachtige elektromotor en een 58 kWh accupakket, waarmee een range van 400 kilometer** haalbaar is. Het opladen van de accu van 5 naar 80% duurt onder ideale omstandigheden bij een snellader 35 minuten. 

Voordeliger een Enyaq rijden kan niet!

Pouw Škoda maakt het rijden in de luxe Enyaq 60 Selection bereikbaarder dan ooit met een private lease-tarief van slechts €418* per maand. Dit tarief is inclusief de SEPP-subsidie van €2.950. Het is goed om te weten dat de Enyaq 60 Selection ook uitgevoerd met metallic lak (een zeer populaire optie) in aanmerking komt voor de SEPP-subsidie. 

Bij het scherpe maandbedrag van Škoda Private Lease zijn alle vaste kosten zoals verzekering, motorrijtuigenbelasting en onderhoud inbegrepen. Alleen de kosten voor het opladen van de accu zijn nog voor rekening van de berijder. Bij onverwachte situaties, zoals werkloosheid, is het contract bovendien kosteloos op te zeggen.

3
Keurmerk private lease

* Pouw biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.