Welkom bij Pouw Private Lease.

Bij Private lease van Pouw rij je onbezorgd in een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA voor een vast bedrag per maand. Je hoeft alleen nog te tanken. Dat betekent dat je geen zorgen hebt over kosten als afschrijving, rente, afleverkosten, verzekering,  wegenbelasting, reparaties, onderhoud, APK, schadeherstel, pechhulp  en vervangend vervoer na 24 uur.

Pouw Private Lease is het best te vergelijken met een telefoonabonnement.  De belbundel is dan het jaarkilometrage en de abonnementskosten is het maandbedrag van de auto. Bij een telefoonabonnement hoort een telefoon, bij private lease een nieuwe auto.  

In vijf stappen naar een nieuwe auto.

Stap 1: Kies je droomauto

Browse onze gehele voorraad eens rustig door om jouw droom Volkswagen, Audi, ŠKODA  of SEAT te vinden. Bij Pouwerdeal-auto’s vindt je het extra scherpe Pouw Private Lease-tarief. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen droomauto zelf samen te stellen.

Stap 2: Stel je leasecontract op

Nu je jouw ideale Volkswagen, Audi, ŠKODA of SEAT hebt gevonden is het tijd om je leasecontract te op te maken. Bepaal je looptijd, het eigen risico, de extra opties die je wilt (bijvoorbeeld winterbanden) en het aantal kilometer dat je per jaar wilt rijden. 

Stap 3: Vraag een offerte of proefrit aan of bestel direct

Nu je jouw Pouw Private Lease-abonnement volledig naar wens hebt samengesteld is het tijd om een offerte of proefrit aan te vragen. Wij sturen je een Pouw Private Lease-offerte waar je in één oogopslag kunt zien wat jouw definitieve maandbedrag is. Ook de taxatie van je inruilauto staat op de offerte vermeldt. Wil je eerst eens proefrijden in je auto naar keuze? Geen probleem! Wij plannen graag een proefrit met je in. Het is ook mogelijk om je droomauto direct te bestellen. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons of de aanvraag is goedgekeurd. 

Stap 4: Goedkeuring van je contract

Wanneer jouw Pouw Private Lease-offerte volledig naar wens is en je het document hebt ondertekent zullen wij het contract beoordelen. Om te controleren of Pouw Private Lease voor jou verstandig is doen wij een kredietcheck hebben wij een aantal financiële documenten van je nodig. Hiervoor raadplegen wij het BKR in Tiel, dat tevens jouw Private Lease-abonnement als kredietovereenkomst registreert. Dit kan invloed hebben op uw toekomstige leencapaciteit.

Stap 5: De aflevering van jouw gloednieuwe Volkswagen, Audi, ŠKODA of SEAT

Wanneer er akkoord wordt gegeven voor de offerte kun je jouw Pouw Private Lease-contract ondertekenen. De auto wordt rijklaar gemaakt en we spreken af wanneer je de nieuwe auto kunt komen ophalen. In onze showroom overhandigen we je de sleutels en dan is het zo ver: je kunt onbezorgd rijden in jouw gloednieuwe droomauto!

Waar moet ik op letten bij private leasen?

Private leaseaanbieders gebruiken verschillende benamingen voor hun private lease producten. Maar of het nu ‘private lease abonnement’ of ‘auto abonnement heet’, in dienst zit geen verschil. Wel is onderscheid per aanbieder in de kosten die het maandbedrag dekt. Het is dus belangrijk om goed op te letten op de onderstaande punten:

  • Looptijd van het leasecontract
  • Maximum aantal kilometers per jaar
  • Hoogte van het eigen risico
  • Manier van verrekenen van extra kilometers (per kwartaal of per jaar)
  • Opties van auto: inbegrepen of tegen extra kosten
  • Waar vindt reparatie, onderhoud en het wisselen van banden plaats
  • Aangesloten bij stichting keurmerk private lease*

* Met het Keurmerk Private Lease weet je zeker dat je te maken hebt met eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

Onze voorwaarden.

Pouw Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 november 2019, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden. 

Waarom Pouw Private Lease?

Met Pouw Private Lease rij je een gloednieuwe en zuinige auto’s met veel extra’s, zonder meteen een groot bedrag uit te hoeven geven. Na de contractperiode lever je de auto zonder zorgen gewoon weer bij ons in. Je loopt dus geen risico en je hoeft geen grote investering te doen. Private leasen is eenvoudig, overzichtelijk en voordelig. Voor een vast tarief heb je zekerheid over al jouw maandelijkse autokosten. En het aanvragen is al net zo simpel. Bij Pouw Private Lease heb je eerlijke voorwaarden vanuit het keurmerk private lease. Het abonnement zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan en beschermt je tegen te hoge kosten.