e-POUWER Laadpalen

Met de slimme e-POUWER laadpalen ga je iedere dag vol energie op weg. Je mag vertrouwen op onze gespecialiseerde laadpalenadviseurs die je persoonlijk helpen bij het kiezen voor dé perfecte laadpaal. Alle e-POUWER laadoplossingen worden snel en vakkundig door onze specialisten geïnstalleerd. Wil jij ook een laadpaal, thuis of op het werk? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor advies. 

Een eigen laadpaal voor je deur

Met een laadpaal van e-POUWER hoef jij je nooit meer zorgen te maken over de beschikbaarheid van een laadpaal. Je laadt je auto gewoon wanneer jij dat wilt. Bijvoorbeeld ‘s nachts, wanneer je slaapt. Plug de thuislader van jouw e-POUWER station in je auto en de rest gaat vanzelf. Snel, gemakkelijk en opgeladen met 100% groene stroom. Met ons advies op maat zorgen wij ervoor dat dat je e-POUWER laadpunt bij jouw huis, jouw elektrische auto en je persoonlijke situatie past.

Waarom e-POUWER?

Een laadpunt op je werk

Een elektrische auto opladen op de zaak? Kies voor een e-POUWER laadpunt om klanten en medewerkers vol energie op weg te laten gaan. Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos met een volgeladen auto naar huis of naar de volgende afspraak rijdt. Onze gespecialiseerde adviseurs helpen je met het vinden van de perfecte laadpaal. Of je nu één of tientallen elektrische auto’s wilt opladen. 

Kies de laadpaal die bij jou past

Basis laadoplossing

Deze is direct bruikbaar en bestaat uit:

 • Een wallbox van het gerenommeerde merk Vestel met een 11 kW aansluiting ​(indien de wallbox is aangesloten op een 3-fase meterkast).
 • Professionele installatie door Eneco eMobility inclusief materialen (en 1 meter graafwerk, indien nodig).
  Minimaal 1 jaar abonnement voor 2,99 per maand (incl. btw) waarmee je inzicht heeft in de laadprestaties en hulp op afstand kunt krijgen.
 • Optioneel: e-Pouwer laadpas waarmee je thuis en bij meer dan 200.000 punten in Europa jouw auto kunt opladen.
  Plug & charge: je start het laden eenvoudig door de laadkabel in de auto en wallbox te steken.

Vanaf € 1.695,- (Incl. btw)

Premium laadoplossing

Deze zeer complete laadpaal is direct bruikbaar en bestaat uit:

 • Wallbox van het gerenommeerde merk Alfen met een 11 kW aansluiting (indien de wallbox is aangesloten op een 3-fase meterkast).
 • Professionele installatie door Eneco eMobility inclusief materialen (en 1 meter graafwerk, indien nodig).
 • Minimaal 1 jaar abonnement voor 5,99 per maand (incl. btw) waarmee u inzicht heeft in de laadprestaties en hulp op afstand kunt krijgen. Bovendien kunt u met deze oplossing automatisch stroomkosten afrekenen (met uw werkgever).
 • Gratis laadpas waarmee u thuis en bij meer dan 200.000 punten in Europa uw auto kunt opladen.
 • Optioneel vaste laadkabel van 5 meter. Je kan kiezen voor een socket of vaste kabel.

Vanaf € 1.995,- (Incl. btw)

In 5 stappen geregeld

Stap 1: Samen op zoek naar de beste keus

Onze laadpalenadviseur neemt snel contact met je op. Jij bent in charge, dus we kijken goed naar jouw wensen en geven antwoord op al jouw vragen. Zo komen we erachter welke laadpaal het best bij jou past.

Stap 2: Sluit je aan

Wanneer we samen jouw ideale laadpaal hebben gekozen, dan gaan we kijken naar de aansluiting. Wij vragen je om een aantal foto’s en een formulier in te sturen, zodat we duidelijk kunnen zien wat er moet gebeuren om het laadpunt te installeren.

Stap 3: Ons aanbod

Wanneer duidelijk is welke laadpaal het gaat worden en hoe wij hem gaan aansluiten, dan ontvang je van ons een duidelijke offerte met alle specificaties en de voorwaarden uitgelegd.

Stap 4: Klaar om te installeren

Ben je akkoord met ons voorstel? Super! Dan plannen we de installatie voor je in. Uiteraard houden wij eventueel rekening met de leverdatum van je auto. Ook krijg je van ons de e-POUWER laadpas, waarmee je binnen (vrijwel) heel Europa kunt laden.

Stap 5: Vol energie op weg!

Gefeliciteerd! Jij hebt je eigen laadpaal voor je deur, of op het werk. Op weg naar veel duurzame kilometers!

De e-POUWER laadpas

Waar je ook bent jouw elektrische auto opladen? Dat kan met de e-POUWER laadpas. 

✅ Laadt je auto in bijna heel Europa snel en gemakkelijk

✅ 100% duurzame stroom

✅ Opladen op meer dan 100.000 laadpunten

Veelgestelde vragen

Bij Pouw is de laadpaal altijd inclusief installatie. De laadpaal wordt bij jou thuis ‘laad-klaar’ gemaakt.

De installatie van een laadpaal duurt meestal een halve dag. 

Bij aanschaf van een e-POUWER laadpaal krijg je van ons de e-POUWER laadpas. Hiermee kun je binnen (bijna) heel Europa laden.

Je hebt de mogelijkheid om op te laden op meer dan 100.000 laadpunten. Met de e-POUWER laadpas laad je jouw auto in bijna heel Europa snel en gemakkelijk op met 100% duurzame stroom.

Het minimum laadvermogen van de laadpaal is 3,7 kW. Afhankelijk van hoe snel jouw auto kan laden, hoe vol je accu nog is en de keuze die je hierin eventueel zelf maakt kan dit oplopen tot 17kW.