e-POUWER Laadpalen

Met de slimme e-POUWER laadpalen ga je iedere dag vol energie op weg. Je mag vertrouwen op onze gespecialiseerde laadpalenadviseurs die je persoonlijk helpen bij het kiezen voor dé perfecte laadpaal. Alle e-POUWER laadoplossingen worden snel en vakkundig door onze specialisten geïnstalleerd. Wil jij ook een laadpaal, thuis of op het werk? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor advies. 

Waarom e-POUWER?

Een eigen laadpaal voor je deur

Met een laadpaal van e-POUWER hoef jij je nooit meer zorgen te maken over de beschikbaarheid van een laadpaal. Je laad je auto gewoon wanneer jij dat wilt. Bijvoorbeeld ‘s nachts, wanneer je slaapt. Plug de thuislader van jouw e-POUWER station in je auto en de rest gaat vanzelf. Snel, gemakkelijk en opgeladen met 100% groene stroom. Met ons advies op maat zorgen wij ervoor dat dat je e-POUWER laadpunt bij jouw huis, jouw elektrische auto en je persoonlijke situatie past.

Een laadpunt op het werk

Een elektrische auto opladen op de zaak? Kies voor een e-POUWER laadpunt om klanten en medewerkers vol energie op weg te laten gaan. Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos met een volgeladen auto naar huis of naar de volgende afspraak rijdt. Onze gespecialiseerde adviseurs helpen je met het vinden van de perfecte laadpaal. Of je nu één of tientallen elektrische auto’s wilt opladen. 

De e-POUWER laadpas

Waar je ook bent jouw elektrische auto opladen? Dat kan met de e-POUWER laadpas. Met deze laadpas laad je jouw auto in bijna heel Europa snel en gemakkelijk op met 100% duurzame stroom. Je hebt de mogelijkheid om op te laden op meer dan 100.000 laadpunten.