Lease banner website

Pouw Private Lease Deals

Kies voor private lease en rijd voor een vast, all-inclusive maandbedrag. Rij zorgeloos weg in een splinternieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of CUPRA. Bekijk hieronder ons aanbod private lease modellen!

Audi Private lease

Wat is inbegrepen bij Private lease?

 • check

  Vast maandbedrag

  Je hoeft geen groot bedrag uit te geven maar een vast, laag bedrag per maand.

 • check

  Geen zorgen, alles inbegrepen

  Reparaties, onderhoud, APK, afschrijving, rente, afleverkosten, verzekering, schadeherstel, pechhulp en vervangend vervoer na 24 uur.

 • check

  Rijden in een gloednieuwe auto

  We overhandigen je de sleutels en dan is het zo ver: je kunt onbezorgd rijden in jouw gloednieuwe droomauto!

Veelgestelde vragen

Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Het voertuig mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.

We kunnen de huidige auto van jou overkopen. Eenvoudig en snel. Vraag hier een overname voorstel aan en ontvang binnen 4 uur een gegarandeerd bod.

Ja, wanneer je een auto uit onze voorraad nieuwe auto's private leaset kun je vrijwel direct rijden. Onze verkoopadviseurs zullen de opties met je bespreken. 

Voor meer veelgestelde vragen kun je terecht op FAQ Pouwprivatelease.

Private lease voorraad

**Om de verkoop van elektrische auto’s onder particulieren te stimuleren, wordt vanuit de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) in 2023 een bedrag van maar liefst 67 miljoen euro subsidie beschikbaar gesteld voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte elektrische personenauto. De aanschaf mag ook op basis van huurkoop (autofinanciering) of private lease plaatsvinden, mits het om een leasecontract gaat dat langer dan 3 jaar loopt. De subsidie wordt alleen aan particulieren verstrekt zonder tussenkomst van Pouw of Volkswagen Pon Financial Services. Als leaserijder dien je zelf de subsidie bij de overheid aan te vragen. De maandelijkse korting voor private lease modellen komt neer op bijna €60 per maand.

Keurmerk private lease

* Pouw biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.