Untitled-1

Mis deze korting niet!

De Private Lease Deals bij Pouw

De Private Lease Deals zijn wegens succes verlengd! Private lease een nieuwe auto nu met tot €30,- per maand korting! 

Private lease een splinternieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet direct je spaargeld aan te spreken, maar betaalt iedere maand een tarief waar alles inzit. Zo kan je heerlijk zorgeloos kilometers maken in jouw Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda.

Of je nu gaat voor een sportieve Audi A1 Sportback, een veelzijdige SEAT Arona of een fijne Škoda Scala: wij hebben het model voor je klaarstaan. Je hoeft je geen zorgen te maken over wegenbelasting, verzekering of onderhoud, want dit zit allemaal in het maandelijkse bedrag. Rijd weg in een gloednieuwe auto, terwijl je tegelijkertijd geld bespaart op je maandelijkse uitgaven!

Ontvang een mooi inruilwaarde voor je huidige auto

Heb je al een auto en wil je upgraden naar een nieuwe? Wij bieden je een extra mooie inruilwaarde voor je huidige auto en we betalen het bedrag direct aan je uit. Zo hoef je niet te wachten op de verkoop van je auto en kun je direct genieten van je nieuwe leasewagen.

Volkswagen Private Lease

Audi Private Lease

SEAT Private Lease

Škoda Private Lease

Audi Private lease

Wat is inbegrepen bij Private lease?

 • check

  Vast maandbedrag

  Je hoeft geen groot bedrag uit te geven maar een vast, laag bedrag per maand.

 • check

  Geen zorgen, alles inbegrepen

  Reparaties, onderhoud, APK, afschrijving, rente, afleverkosten, verzekering, schadeherstel, pechhulp en vervangend vervoer na 24 uur.

 • check

  Rijden in een gloednieuwe auto

  We overhandigen je de sleutels en dan is het zo ver: je kunt onbezorgd rijden in jouw gloednieuwe droomauto!

Veelgestelde vragen

Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Het voertuig mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.

We kunnen de huidige auto van jou overkopen. Eenvoudig en snel. Vraag hier een overname voorstel aan en ontvang binnen 4 uur een gegarandeerd bod.

Ja, wanneer je een auto uit onze voorraad nieuwe auto's private leaset kun je vrijwel direct rijden. Onze verkoopadviseurs zullen de opties met je bespreken. 

Voor meer veelgestelde vragen kun je terecht op FAQ Pouwprivatelease.

Private lease voorraad

Keurmerk private lease

* Pouw biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.