Volkswagen ID.3 Cargo (26)

De Volkswagen ID.3 Cargo

Bezorgen onder hoogspanning

Wanneer je op zoek bent naar een duurzame bedrijfswagen dan is de keuze nog niet altijd gemakkelijk. Onze speciaal ontwikkelde Volkswagen ID.3 Cargo biedt uitkomst. Eindelijk een elektrische auto met volop ruimte, zonder de nadelen van een elektrische auto. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook zakelijk gezien voor elektrisch rijden te kiezen. Stap in de ID.3 Cargo bij Pouw.

De Volkswagen ID.3 Cargo combineert zijn duurzame karakter en met ongekend praktische eigenschappen. Kan de Volkswagen ID.3 Cargo ook de ideale uitkomst zijn voor jouw bedrijf?

Waarom de ID.3 Cargo?

De ID.3 Cargo als bedrijfswagen

De speciale ID.3 Cargo is een ideale bedrijfswagen voor het vervoer van kleinere paketten in stedelijke gebieden. Bovendien is hij met onze verschillende ombouwmogelijkheden uit te rusten met handige inbouwkasten, voor verschillende doeleinden. Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden en wil je de ID.3 Cargo in het echt ervaren? Plan dan gerust een proefrit in bij Pouw. 

Plan proefrit

Flexibel interieur

Het interieur in de ID.3 Cargo is zeer flexibel. Van een vlakke laadvloer tot een maatwerkindeling met lichtgewicht kastsystemen binnen een paar minuten. En door het gebruik van aluminium en kunststof materialen is de constructief lekker licht. Zo blijft de actieradius maximaal. 

De ID.3 Cargo in beeld