hero cupra

Ervaar CUPRA

CUPRA bewijst dat uniek design en sportieve prestaties perfect samengaan met elektrisch rijden. Dat komt voort uit de Spaanse roots van het merk en de oorsprong in Cup Racing, in 1996 voor het eerst samengevoegd tot de naam CUPRA. Of je nu voor plug-in hybride of volledig elektrisch kiest, rijden in een CUPRA staat voor zuinig rijden tijdens je dagelijkse ritten en sportief sturen buiten de stad.

Bezoek onze showroom placeholder

Bezoek onze showroom

Maak van dichtbij kennis met onze modellen en dompel jezelf onder in de wereld van CUPRA. Neem plaats in de auto’s of in de comfortabele hangout. Onze CUPRA Specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Maak een proefrit

Maak een proefrit

Je ervaart een CUPRA pas echt wanneer je erin rijdt. Plan daarom nu een proefrit en voel hoe uniek design, duurzaam comfort en sportieve prestaties perfect samengaan.

 

Onderhoud aan jouw CUPRA

Als CUPRA Service Partner kennen wij jouw CUPRA het beste. Onze professionele en vakkundige monteurs werken aan jouw CUPRA. Daarbij krijg je 2 jaar garantie op de werkzaamheden en onderdelen en behoud je de mobiliteitsgarantie. Ook staan de gratis haal- en brengservice en vervangend vervoer tot je beschikking. 

Snel rijden in een nieuwe CUPRA

Snel rijden in een nieuwe CUPRA

Vind jouw perfecte CUPRA in onze voorraad. Dit betekent snel rijden in een gloednieuwe CUPRA. Kijk nu of jouw favoriete CUPRA ertussen zit.