headeraudi

Garantie op succes!

12 maanden Pouw garantie bij aanschaf van een occasion

Bij Pouw koop je met vertrouwen een gebruikte auto. Al onze gebruikte wagens worden zorgvuldig geselecteerd, uitvoerig gecontroleerd en op professionele wijze en volgens strenge dealereisen rijklaar gemaakt. Je kunt er zeker van zijn dat jouw nieuwe gebruikte auto in uitstekende staat is. Bovendien geven wij je altijd 12 maanden Pouw garantie. Zo ben je verzekerd van een succesvolle aankoop en kan je vol vertrouwen op weg.

Pechhulp binnen Europa

Bij aankoop van een occasion bij Pouw zijn we transparant over de werkzaamheden die wij aan de auto hebben uitgevoerd. Bovendien krijg je 12 maanden Pouw garantie. Deze garantie is inclusief pechhulp binnen heel Europa.

Wat mag je van ons verwachten?

✅ Uitgebreide dekking tegen reparatiekosten

✅ Geldige garantie in heel Europa

✅ Vakkundige reparaties door specialisten van Pouw (of eventueel een andere merkdealer)

✅ Geen onnodige administratieve handelingen

Wat te doen bij reparatie?

Neem altijd contact op met Pouw, het telefoonnummer staat op de Pouw Garantiepas. Afhankelijk van het soort reparatie en de locatie zal een afspraak worden ingepland bij Pouw of een andere merkdealer. Wij zullen er altijd alles aan doen om ervoor te zorgen dat je een comfortabele ondersteuning krijgt.

Wat te doen bij schade?

Heb je schade aan je bij Pouw gekochte auto? Dat valt helaas niet onder de garantie, maar we kunnen je er wel bij helpen. Voor schadereparatie en afhandeling kan je direct contact opnemen bij