headeraudi

Garantie op succes!

Bij Pouw koop je met vertrouwen een gebruikte auto. Al onze gebruikte wagens worden zorgvuldig geselecteerd, uitvoerig gecontroleerd en op professionele wijze en volgens strenge dealereisen rijklaar gemaakt. Je kunt er zeker van zijn dat jouw nieuwe gebruikte auto zich in uitstekende staat bevindt. Bovendien geven wij je altijd 6 maanden garantie, zodat je bent verzekerd van succesvolle aankoop.

Altijd 6 maanden garantie

Bij aankoop van een occasion bij Pouw zijn we transparant over de werkzaamheden die wij aan de auto hebben uitgevoerd. Bovendien voor zien wij de auto van minimaal 6 maanden garantie. Bij Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens krijg je 6 maanden Das Welt-garantie en bij Audi ontvang je Audi Selectie :plus-garantie. Deze garanties zijn inclusief pechhulp binnen heel Europa. Koop je een ander merk auto, dan krijg je 6 maanden Pouw Garantie. 

Wat mag je van ons verwachten?

  • Uitgebreide dekking tegen reparatiekosten;
  • Geldige garantie in heel Europa;
  • Vakkundige reparaties door specialisten van Pouw (of eventueel een andere merkdealer);
  • Geen onnodige administratieve handelingen.

Zet de rem op reparatiekosten

Zowel Das Welt-, Audi Selectie :plus- als Pouw Garantie voorziet in een volledige vergoeding van loon en materiaalkosten.

Let op! De Pouw Garantie is alleen geldig indien de door de fabrikant voorgeschreven onderhoudsbeurten gerespecteerd worden. Maak voor dit onderhoud een afspraak bij jouw Pouw vestiging.

Jouw voordelen van Garantie bij Pouw 

Bij de Pouw Garantie ontvang je persoonlijke garantiedocumenten die je zekerheid bieden, ook bij de doorverkoop van je auto:

  • Vermelding van de Pouw Garantiedekking;
  • Pouw Garantie is overdraagbaar;
  • Geldig binnen heel Europa;
  • De Pouw Garantie dekt alle kostbare elementen en onderdelen, essentieel voor het goed functioneren van de auto;
  • De reparatievergoeding wordt rechtstreeks geregeld. Je hoeft dus geen geld voor te schieten. Reparaties in het buitenland kunnen hier een uitzondering op vormen. Neem altijd contact op met Pouw en wij  zullen je begeleiden en ontzorgen.

Wat te doen bij reparatie?

Neem altijd contact op met Pouw, het telefoonnummer staat op de Pouw Garantiepas. Afhankelijk van het soort reparatie en de locatie zal een afspraak worden ingepland bij Pouw of een andere merkdealer. Wij zullen er altijd alles aan doen om ervoor te zorgen dat je een comfortabele ondersteuning krijgt.

Wat te doen bij schade?

Heb je schade aan je bij Pouw gekochte auto? Dat valt helaas niet onder de garantie, maar we kunnen je er wel bij helpen. Voor schadereparatie en afhandeling kan je direct contact opnemen bij