Business Center

Over ons Business Center

Welkom bij het Pouw Business Center.

Bij Pouw hebben we de kennis in huis om antwoord te geven op al jouw zakelijke mobiliteitsvraagstukken. Met ons Business Center zijn wij er speciaal voor het MKB en de ZZP’er. Ons fleet sales-team helpt je om slimmer, duurzamer en veelzijdiger met mobiliteit om te gaan. Zo gaan we samen vooruit.  

Bij Pouw vinden we het belangrijk dat we samen met onze klanten op weg gaan naar een succesvolle samenwerking. Een fijn contact met onze klanten staat dan ook voorop. Ons team bestaat uit professionals die alles weten van zakelijke mobiliteit. Voor al je mobiliteitsvraagstukken op het gebied van financieringen en leasing, flexibiliteit, fiscaliteit, duurzaamheid, innovatie en onderhoud en zekerheid ben je bij Pouw aan het juiste adres. 

Specialist

Wij bieden altijd een oplossing die bij jouw bedrijf past. Of het nu gaat om financieren of leasen, een gebruikte of nieuwe auto, of voor een korte of lange termijn: wij bieden altijd mobiliteit die naadloos aansluit op de wensen en behoeften van jou en je bedrijf.  

Altijd flexibel

Wij snappen als geen ander dat je als ondernemer op zoek bent naar flexibiliteit. Binnen een bedrijf is geen dag immers hetzelfde. Daarom kan het Pouw Business Center samen met jou een oplossing op maat vinden voor vervoer. Denk bijvoorbeeld aan de tijdelijke verhuur van een auto en flexibel leasecontact.  

Fiscaal advies

Al die regels rondom belastingzaken en mobiliteit zijn behoorlijk complex en de ontwikkelingen zijn amper meer bij te houden. Gelukkig helpt ons Business Center je met onderwerpen als de bijtelling, investeringsaftrek, BPM, wegenbelasting en brandstof.  

Duurzaam ondernemen

Logisch dat jij en je bedrijf willen nadenken over duurzaam ondernemen en het bewerkstelligen van CO2-reductie. Het is namelijk goed voor het milieu én voor je portemonnee. Wij helpen je graag met de transitie naar duurzame mobiliteit en denken met je mee. Want wij weten precies waar je rekening mee moet houden.

Innovatie

Ons fleetsalesteam weet alles van de laatste innovaties binnen de mobiliteit. We hebben en passie voor auto's en houden je graag op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van connectiviteit, de nieuwste modellen of bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak. 

Onderhoud & Zekerheid

Ondernemers die niet van stilstaan houden zitten goed bij het zakelijke team van Pouw. Wij weten namelijk als geen ander dat het onderhoud aan jouw wagen(park) nooit goed uitkomt. Daarom denken we mee over een slim onderhoudsplan. We ontzorgen je volledig, helpen je snel weer op weg en letten op de kosten. Bovendien zorgen onze professionele werkplaatsen ervoor  dat jouw auto in de allerbeste staat is en blijft.