Skoda maandabonnement

Het Škoda Maandabonnement bij Pouw

✅ Zonder BKR-registratie  ✅ Maandelijks opzegbaar

Een maandabonnement vanaf €459

Wil je superflexibel een auto leasen zonder BKR-registratie? En het liefst zo snel mogelijk? Kies dan voor een Škoda Maandabonnement bij Pouw en rijd in een Fabia, Scala, Kamiq of Enyaq iV in perfecte staat. Maandelijks opzegbaar en zonder dat je BKR geregistreerd wordt. Door het all-in bedrag hoef je alleen nog maar te denken aan brandstof. Zo ervaar je alle voordelen van een eigen auto, zonder gedoe. Ontdek nu de flexibiliteit van het maandelijks opzegbare abonnement van Škoda.

ŠKODA private lease voordelen

Voordelen van het maandabonnement

 • check

  Snel instappen

  Stap binnen 3 werkdagen in een Škoda Fabia, Scala of Kamiq in perfecte staat.

 • check

  Geen BKR-registratie

  Je zit niet vast aan een langlopend contract dus je bouwt geen schuld op. Hierdoor krijg je geen BKR-registratie.

 • check

  Rijden voor een vast maandbedrag

  Rij vanaf €459 per maand.

 • check

  Inclusief wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud

  Rijden voor een all-in maandbedrag. Het enige waar je aan hoeft te denken is tanken.

 • check

  Flexibel: Maandelijks kosteloos opzegbaar

  Heb je vakantieplannen, of zit je nog in een oriëntatiefase voor een nieuwe auto? Met ons flexibele auto abonnement bepaal je zelf hoe lang je wil rijden.

Ervaar de voordelen van flexibiliteit

Flexibiliteit ● ● ● ○ ○

Private Lease - Vanaf 24 maanden

Vanaf € 389 p/m**

✅ Rijden in een nieuwe Škoda
✅ Kies voor een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden.
✅ Incl. wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij jouw Škoda-dealer.

BKR registratie nodig.

Flexibiliteit ● ● ● ● ●

Maandabonnement - Vanaf 1 maand

Vanaf € 459 p/m*

 Je ontvangt een Škoda in perfecte staat.  
✅ Maandelijks kosteloos opzegbaar.
✅ Snel instappen. 
✅ Incl. wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij jouw Škoda-dealer.

Geen BKR registratie.

De Škoda actiemodellen die meedoen

Veelgestelde vragen

Maandelijks zijn er 1.000 kilometers inbegrepen in je contract. Rijd je meer? Dan betaal je achteraf € 0,18 cent extra per gereden kilometer. Tussentijds nemen we contact met je op over de kilometerstand. Valt het aantal kilometers vaker hoger uit dan 1.000 kilometer? Dan denken we met je mee over een eventuele contractwijziging. Zo voorkom je achteraf extra kosten.

Het flexibele abonnement vanaf 1 maand is er voor de particulier rijder. Uiteraard zijn woon-werk kilometers toegestaan. Wil je zakelijk rijden in de Škoda? Bekijk hier de mogelijkheden.

Het is niet toegestaan de auto uit te lenen aan iemand anders. Mocht je op een lange rit toch een keer willen afwisselen is dit toegestaan mits je zelf op de bijrijders stoel aanwezig bent. Je blijft hoofdverantwoordelijk voor eventuele schade/ongevallen.

Je aanvraag is definitief nadat EasyRent een overeenkomst heeft opgesteld en deze door Pouw is ondertekend.

Je rijdt, net als bij Private Lease, voor een vast all-in bedrag per maand in een ŠKODA. Het voordeel van een flexibel contract (maandabonnement) is dat je maandelijks kunt opzeggen. Je zit niet vast aan langlopend contract.

Het Bureau Krediet Registratie (BKR) houdt alle leningen in Nederland bij in het Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI). In dit systeem registreren kredietaanbieders elke lening boven €250, die langer dan 1 maand loopt. Ook zakelijke leningen waarvoor iemand persoonlijk aansprakelijk is, worden geregistreerd. Zo kunnen zij bij een nieuwe aanvraag nakijken hoeveel leningen iemand al heeft lopen en of hij op tijd afbetaalt. Met deze informatie kunnen zij beslissen of iemand een lening kan krijgen.

Als je kiest voor Private Lease, stap je in een nieuwe Škoda voor een vaste periode van 24, 36 of 48 maanden. Kies je voor het Maandabonnement, dan stap je binnen 3 werkdagen in een Škoda Fabia, Scala of Kamiq in perfecte staat en zit je niet vast aan langlopend contract. Je kunt maandelijks kosteloos opzeggen.

Je bent ouder dan 21 en hebt ten minste 1 jaar een in Nederland geldig rijbewijs. Wij doen een screening a.d.h.v. je persoonsgegevens en ID documenten (vergelijkbaar met een verzekering).

Als je kiest voor een flexibel contract, stap je al in een Škoda vanaf €479 per maand. Inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Dit betekent dat je naast het maandbedrag, alleen nog aan brandstof hoeft te denken.

* Getoonde tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.000 vrije km’s per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de 1ste maand dagelijks kosteloos op te zeggen. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken.