TR2858

Vervangend vervoer

Staat jouw auto bij een van onze vestigingen voor onderhoud, reparatie of schadeherstel? Dan kan het natuurlijk zijn dat je moet wachten tot je auto weer klaar is. Vervelend wanneer je graag op weg wilt, maar wij zorgen ervoor dat je gewoon mobiel blijft.

Wanneer je auto bij Pouw staat en je hebt vervangend vervoer nodig dan hebben wij verschillende mogelijkheden:

  • Een gratis leenfiets;
  • Onze gratis shuttleservice;
  • Haal- en brengservice;
  • Huur een vervangende auto.  

Een gratis leenfiets

Onze Volkswagen-leenfiets is ideaal wanneer jouw Pouw-vestiging dicht in de buurt zit. Je kunt de fiets gratis bij onze vestiging ophalen wanneer je je auto bij ons hebt ingeleverd. Geef bij het maken van een werkplaatsafspraak aan dat je gebruik wilt maken van de fiets. 

Onze gratis shuttleservice

Staat je auto in een van onze werkplaatsen en wil je ergens naartoe gebracht worden? Maak dan gebruik van onze shuttleservice. Informeer bij jouw vestiging of deze beschikbaar is. Onze chauffeur brengt je dan gratis naar huis, kantoor of naar welke bestemming dan ook. In onze werkplaatsplanner kun je aangeven dat je gebruik wilt maken van de shuttleservice.  

Haal- en brengservice

Geen tijd om je auto weg te brengen en op te halen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem! Wij halen je auto voor je op en brengen hem na de onderhoudsbeurt gewoon weer terug. Dat scheelt je een hoop tijd. Uiteraard is het mogelijk om het vervangende vervoer bij jou op locatie achter te laten. Laat het ons tijdens het maken van een werkplaatsafspraak even weten.  

Huur een vervangende auto

Moet je auto naar de garage voor onderhoud of reparatie, maar heb je toch een auto nodig? Huur dan al vanaf € 27,50 per dag (incl. BTW, maximaal 100 km per dag) een vervangende auto. Uiteraard is het ook mogelijk om bij onze verhuurpartner EasyRent een grotere auto te reserveren. Je vinkt dit eenvoudig aan in onze werkplaatsplanner.