Maatwerk bij Pouw header

Een Volkswagen bedrijfswagen op maat

Jouw bedrijfswagen volledig naar wens

Op zoek naar een bedrijfswagen op maat? Bij Pouw hebben we jarenlang ervaring met op maat gemodificeerde bedrijfswagens, bestemt voor de meest uiteenlopende branches. Niet voor niets zijn we Volkswagen Bedrijfswagendealer van het Jaar 2020. Onze ervaren maatwerkspecialisten helpen jouw bedrijf met het samenstellen van een bedrijfswagen die volledig naar wens is opgebouwd.

Geen uitdaging is ons te gek.Vanuit ons Pouw Bedrijfswagen inbouwcentrum zijn de meest specifieke bedrijfswensen al in vervulling gegaan.  We werken daarnaast samen met onze gecertificeerde partners om uitzonderlijke klantenwensen in vervulling te laten gaan. Van een Volkswagen e-Crafter voor rolstoelvervoer tot een oprijwagen, of van een koelwagen op zonne-energie tot een kipper met kraan; bij Pouw helpen we jouw bedrijf met een maatwerk bedrijfswagen graag vooruit.

In 4 stappen naar een bedrijfswagen op maat

Een maatwerk bedrijfswagen voor iedere branche

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte bedrijfswagen dan staat er één aspect altijd voorop: hij moet aansluiten op jouw bedrijfsactiviteiten, branche en wensen. Bij Pouw weten we als geen ander hoe belangrijk maatwerk voor jouw bedrijf is. 

Voor elke bedrijfswagen hebben wij de juiste ombouw. Of het nu gaat om de stoere Amarok of grootse Crafter. De laadruimte van alle Volkswagen Bedrijfswagens modellen richten we met gespecialiseerde bedrijfswageninrichting in. Voor welke branche wij zoal een oplossing hebben?

  • Bouw & installatietechniek
  • Transport & logistiek
  • Horeca
  • Detail- en groothandel
  • Personenvervoer

Met een bedrijfswagen op maat van Pouw beschik je altijd over een efficiënte werkplaats op wielen. Lees meer over de uitgebreide mogelijkheden.

Inbouw- en ombouwmogelijkheden

Met onze uitgebreide inbouw- en ombouwmogelijkheden stellen we je nieuwe bedrijfswagen specifiek af op de eindgebruiker. Op jou of je medewerkers dus. Je kunt je bedrijfswageninrichting helemaal naar wens samenstellen, zodat het echt een mobiele werkplek wordt. We kunnen talloze onderdelen modificeren en toevoegen, zodat de bus helemaal op jouw werk en branche is afgesteld. 

Pouw Performance Vans

Maak kennis met Pouw Performance Vans!  Dé manier om jouw bedrijfswagen met fraaie styling en stijlvolle accessoires te voorzien van een unieke look.  Zowel het exterieur en interieur van de auto kunnen we volledig naar wens modificeren. Uiteraard gebruiken we alleen producten van de allerhoogste kwaliteit. Verlagen, sidebars, spectaculaire wielen; alles is mogelijk!

De Volkswagen ID.3 Cargo

Wanneer je op zoek bent naar een duurzame bedrijfswagen dan is de keuze nog niet altijd gemakkelijk. Onze speciaal ontwikkelde Volkswagen ID.3 Cargo biedt uitkomst. Eindelijk een elektrische auto met volop ruimte, zonder de nadelen van een elektrische auto. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook zakelijk gezien voor elektrisch rijden te kiezen. Stap in de ID.3 Cargo bij Pouw.