SEAT Mobiliteitsservice

SEAT Mobiliteitsservice bij pech onderweg

Sta je met pech of heb je een aanrijding gehad? Bel dan de Mobiliteitsservice. Ook in het buitenland.

Bij een nieuwe SEAT krijg je gratis Mobiliteitsservice. Die helpt je bij pech snel weer op de weg, 24 uur per dag en in bijna heel Europa. Deze hulpverlening kost je niets.

Neem contact op met het 24-uursservicenummer van SEAT:

  • in Nederland via het 24-uursservicenummer: 0800-0242500;
  • in het buitenland via (het Nederlandse telefoonnummer): +31 70 3145375.

Mobiliteitsservice

Vanaf het moment dat je je nieuwe SEAT koopt, en gedurende een periode van 2 jaar (te rekenen vanaf de datum van aflevering van je nieuwe SEAT), kun je profiteren van alle diensten die de SEAT Mobiliteitsservice te bieden heeft. 

Onderhoud bij de SEAT-dealer

Omdat SEAT vindt dat je ook na 2 jaar verzekerd moet kunnen zijn van SEAT Mobiliteitsservice, hoef je slechts aan één voorwaarde te voldoen: je laat het reguliere onderhoud van je SEAT binnen de voorgeschreven periode of het voorgeschreven aantal kilometers door de officiële SEAT Service Partner uitvoeren. Evenals de geadviseerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Hierdoor ben je gegarandeerd van het optimaal functioneren van je SEAT, nu en in de toekomst.

Serviceboekje

Na de grote beurt of de Long Life onderhoudsbeurt plaatst je SEAT-dealer een of meer stempels in het serviceboekje van je auto. Deze stempels zijn het bewijs dat aan de voorwaarden van de Mobiliteitsservice is voldaan. Houdt je serviceboekje daarom altijd in de auto. 

Lang niet gezien

Is je SEAT langere tijd niet meer bij de SEAT-dealer geweest? Dan is het laten uitvoeren van een grote beurt of een Long Life onderhoudsbeurt met bijbehorende reparatieadviezen bij de SEAT Service Partner voldoende om de Mobiliteitsservice opnieuw in te laten gaan.

Download hier de brochure voor alle informatie over SEAT Mobiliteitsservice.

Kosten onderhoudsbeurt

Kijk hier voor meer informatie over onze onderhoudsprijzen.

Pouw Zwolle en Pouw Kampen officieel dealer van SEAT!

  • De hoogste kwaliteit
  • Transparant en betrouwbaar
  • SEAT-pechhulp
  • 4 jaar garantie op reparaties en onderdelen
  • Behoud van fabrieksgarantie