Passat header Economy service

100% dealer onderhouden 15% voordeel op onderhoud

Voor je Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda

Plan mijn onderhoud

Extra voordeel bij onderhoud voor auto's van 5 jaar en ouder

Ben je de trotse bezitter van een auto die al wat langer meegaat? Speciaal voor auto’s van 5 jaar of ouder krijg je bij Pouw 15% op onderhoud, remmen, distributieriemen, multiriemen en waterpompen.

Bij Pouw vinden we het belangrijk dat je eindeloos veel kilometers kunt maken met je auto. Daarvoor is goed onderhoud noodzakelijk. Bij Pouw beschikken we over speciaal getrainde monteurs die jouw auto door en door kennen. Met de juiste kennis en tools onderhouden ze jouw auto precies volgens fabrieksvoorschrift. Zo blijft je auto in een goede en veilige staat. 

De voordelen van onderhoud bij Pouw

Haal het beste uit je auto

Met vakkundig onderhoud bij Pouw haal je zo lang mogelijk het beste uit je auto. Ook als hij al iets ouder is. Goed onderhoud is essentieel om de kwaliteit van je auto te waarborgen. Daarom controleren we heel nauwkeurig wat er aan je auto moet gebeuren. Zien we dat er extra onderhoud nodig is? Dan overleggen we dit van tevoren met je. Ook niet onbelangrijk: na een onderhoudsbeurt bij Pouw heb je recht op Mobiliteitsservice, 24/7 pechhulp en reparatiegarantie. Zo gaan we samen vooruit. Wil je meer weten over het onderhoud van jouw auto? 

Plan je onderhoud vandaag nog

Gaat je auto al wat langer mee, maar wil je toch verzekerd zijn van de beste service? Ga dan voor Economy Service (Volkswagen, SEAT, Škoda) of Audi Lifetime Service bij Pouw. Hiermee ben je verzekerd van de vakkundige service van een officiële dealer, maar dan voor aantrekkelijke onderhoudstarieven. Je krijgt standaard 15% op onderhoud, remmen, distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Plan vandaag nog het onderhoud van jouw merk auto.