6 september 2018

Sportief R-Line Sportpakket nu ook voor de Volkswagen up!

Vele modellen gingen hem al voor en nu is ook voor de Volkswagen up! dat toffe R-Line Sportpakket beschikbaar. Zo kun je jouw nieuwe up! nog verder personaliseren. Het populaire R-Line-pakket geeft de meest compacte Volkswagen een nog sportievere uitstraling. Bij Pouw is 'ie per direct te bestellen!

Het toffe pakket omvat om te beginnen 16 inch lichtmetalen velgen ‘Triangle Black’ met 185/50 R16-banden. De standaard slotbouten beschermen de wielen tegen diefstal. Ook de R-line bumper vóór is een eyecatcher. Daarnaast zijn er fraaie details als extra donkergetinte ramen achter, de zwarte uitvoering van de spiegelkappen en het dak (niet in combinatie met panorama schuif-kanteldak) en de R-Line-logo’s op de zijpanelen.

Voor de move up! en de high up!

Het R-Line Sportpakket is er allereerst voor de move up!. De meerprijs bedraagt € 1.369,- en naast alle bovengenoemde features zijn dan ook mistlampen vóór met bochtverlichting inbegrepen. Voor de van zichzelf al zeer compleet uitgeruste high up! bedraagt de meerprijs € 685,-. De high up! met R-Line Sportpakket is er ook met 17 inch lichtmetalen velgen ‘Polygon’ met 195/40 R17-banden en slotbouten. Bij deze optie (meerprijs € 329,-) wordt ook een in zwart uitgevoerde dakhemel meegeleverd.