23 november 2017

Veel Oh’s en ah’s bij Audi A8 event Pouw Zwolle

Onder grote belangstelling werd gisteravond bij Pouw in Zwolle het doek getrokken van de vierde generatie van het ultieme vlaggenschip van Audi: de nieuwe A8. De elegante limousine vormt opnieuw de benchmark in zijn klasse en hij kreeg in de Audi-showroom dan ook volop de handen op elkaar.

Nooit eerder pakte Audi zo groots uit als met de nieuwe Audi A8. Een nieuw designtaal, tal van hightech functies in het interieur zoals touchbediening, een hoge mate van autonoom rijden en dat waar Audi om bekend staat: een ongekend hoge mate van afwerking. In de Audi-showroom van Pouw Zwolle konden genodigden kennis maken met de verfijnde kwaliteit van de nieuwe toplimousine.

Spotlights

Voorafgaand aan zijn onthulling konden gasten genieten van een heerlijke kop koffie en de schitterende horloges die juwelier Saffier uit Nijverdal tentoonstelde. Maar daarna was het toch echt tijd om het doek te trekken van dat waar iedereen naar uitkeek: de nieuwe Audi A8. Met een aankondiging van commercieel directeur Adriaan Pouw, gleed het katoen van de auto en een groots applaus volgde. De chique uitstraling, exclusiviteit met een sportieve ondertoon: de Audi A8 eiste letterlijk en figuurlijk de spotlights op.

Hoge hoed

Verkoopadviseur Kasper Koster was het die alle ins en outs over de nieuwe Audi A8 wist te vertellen. Gasten stonden met veel belangstelling te luisteren naar al het innovatieve dat Audi dit keer weer uit de hoge hoed heeft getoverd. Daarna was het tijd om de toplimo van dichtbij te bekijken, erin plaats te nemen en aan te voelen. De exclusieve avond werd afgesloten met een drankje en overheerlijke hapjes van De Herderin uit Hasselt.

De nieuwe Audi A8 is nu bij Pouw in de showroom te bewonderen.