Private Lease eenvoudig een Polo met hoge korting

en ontvang € 250,- tanktegoed.

Met de nieuwe Volkswagen Polo kun je rustig overal aankomen. Of het nu op een zakelijke meeting is, bij je nieuwe schoonouders op bezoek of bij de tennisbaan: met de Polo zie je er altijd representatief uit. Bovendien is de zesde generatie van deze Volkswagen ruimer, sportiever en luxer uitgerust dan ooit. Zo geniet je van fijne opties als Adaptive Cruise Control, het Active Info Display en volautomatische airconditioning. En met hoge kortingen en gratis brandstof wordt het private leasen wel erg aantrekkelijk.

Ruim op voorraad.

We hebben een heleboel Volkswagen Polo’s voor je ingekocht dus we hebben een ruime voorraad. Zo heb jij de keuze uit verschillende uitvoeringen, elk met zijn eigen design en eigen unieke features. En zit jouw Volkswagen Polo er niet bij? Dan kunnen we hem natuurlijk altijd helemaal naar wens voor je samenstellen.

Bekijk onze Polo’s.

€ 250,- Tanktegoed.

Kies je nu voor het private leasen van een nieuwe Volkswagen Polo bij Pouw dan ontvang je gratis € 250,- tanktegoed. Met de zuinige Polo kun je daar heel wat plezierige kilometers mee maken. De actie loopt tot en met 31 mei 2019 dus wacht niet te lang!

Check de voorraad.