https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/04/uas_pouw_apeldoorn-17.jpg?v=1-0

Vacature Voorbewerker UAS Zwolle

Voor onze UAS vestiging in Zwolle zoeken wij een Voorbewerker Schade.

Vestiging
Aantal uren
Ervaring
Opleiding
Zwolle
32-40
0+ jaar
MBO Schadeherstel
Jij kunt als geen ander auto’s schuren, plamuren, afplakken en in de grondverf zetten. Je bent nauwkeurig en vakkundig en je loopt je werk als vanzelfsprekend na om te controleren of de auto gereed is om af te spuiten.

Profiel voorbewerker

Wij zijn op zoek naar een collega die streeft naar perfectie en oog heeft voor detail. Tenslotte, als gecertificeerd Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA Merk Erkend schadehersteller hebben wij een naam hoog te houden. Je bent in het bezit van ten minste:

  • • een diploma voorbewerker/spuiter;
  • • aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
  • • ambitie om uit te blinken in je vak;
  • • je werkt zelfstandig en hebt oog voor kwaliteit.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar Pouw beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien, want die ontwikkeling komt zowel onze dienstverlening als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied in samenwerking met onze importeur. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Waar kom je te werken?

UAS Pouw Zwolle voert autoschadeherstelwerkzaamheden uit voor alle vestingen van Pouw Automotive. Pouw heeft vestigingen in Apeldoorn, Zutphen, Deventer, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen en Meppel. Vanuit Zwolle zorg jij samen met je collega’s voor een vlotte afhandeling van de schadestroom. Onze vestigingen kenmerken zich door hun regionale karakter en lokale betrokkenheid. Je maakt onderdeel uit van een team van 15 schadeherstelmedewerkers. Samen vormen jullie een sterk team met passie voor het werk en onze organisatie.

Neem contact met ons op!  

Ben jij klaar voor de volgende versnelling? Solliciteer dan nu! Stuur je cv met motivatie naar Pouw t.a.v. P&O l Kim van den Brink l e-mail: vacature@pouw.nl. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jasper Pannekoek, vestigingsmanager van UAS Pouw Zwolle, T. 06-21558474.

Reactietermijn

Wij hanteren geen sluitingsdatum. Zodra de vacature is vervuld, verwijderen wij de vacature van onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer als Voorbewerker Schade!

Kies bestand(en)
Kies bestand(en)