https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/07/contactformulier.jpg?v=1-0

Verkoopadviseur Audi Apeldoorn

Voor onze vestiging in Apeldoorn wij op zoek naar een Verkoopadviseur Audi (fulltime).

Vestiging
Aantal uren
Ervaring
Opleiding
Apeldoorn
40
3+ jaar
MBO

WE GAAN SAMEN VOORUIT

Bij Pouw gaan we graag samen met je op weg naar innovaties die onze wereld en deze tijd van ons vragen. Het brengen van vernieuwingen zit namelijk al bijna een eeuw in ons DNA. Om dat te kunnen blijven doen zijn we op zoek naar een fulltime verkoopadviseur voor onze Audi-vestiging in Apeldoorn. Help jij ons vooruit?

HOE?

Bij Pouw willen we er graag als eerste bij zijn. Dat merk je aan de manier hoe wij met onze klanten omgaan. Of dit nu op onze vestigingen, via de mail, chat of telefoon is: onze klant mag van ons snelheid, zekerheid en duidelijkheid verwachten in onze manier van doen. Jij bent hierin essentieel, met de verkoop van onze nieuwe en gebruikte Audi’s. Je legt soepel contact met onze klant, voelt feilloos aan wat zijn wensen zijn en begeleidt hem/haar van offerte tot aflevering. Ook geef je advies over onze aanvullende diensten als verzekeringen en financieringsmogelijkheden en ben je verantwoordelijk voor de presentatie van onze Audi’s en de netheid in de showroom.

WIE BEN JE?

Jij bent die energieke en representatieve verkoopadviseur met ervaring in het verkopen van auto’s. Je krijgt een kick van een leuk verkoopgesprek en een klant die vervolgens vol tevredenheid onze showroom uitrijdt. Je hebt de drive om verkoopkansen met beide handen aan te pakken, maar je snapt ook je adviserende rol. Bovendien ben je in het bezit van:
• een afgeronde commerciële opleiding op tenminste MBO-niveau (bij voorkeur IVA Driebergen of een soortgelijke studie);
• aantoonbare werkervaring als verkoper in de automotive branche;
• een proactieve houding en ambitie om uit te blinken in je vak;
• een commerciële instelling met oog voor kwaliteit en klanttevredenheid.

WAT BIEDEN WIJ JE?

Wanneer je bij ons komt werken ben je verzekerd van een veelzijdige job in een groeiende organisatie met een fijne werksfeer. Je krijgt een passend salaris, gebaseerd op de zwaarte van de functie en je ervaring en opleiding. Maar we belonen niet alleen in geld. Jouw groei vinden we heel belangrijk, want we willen samen vooruit. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied in samenwerking met onze importeur. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Pouw is officieel dealer van Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. We verkopen nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens, maar hebben ook werkplaatsen, lease-, financierings- en verhuuractiviteiten en schadeherstelbedrijven. Als Verkoopadviseur Audi maak je deel uit van het verkoopteam van Audi in Apeldoorn. Samen met je collega’s vormen jullie een sterk team met passie voor onze merken en onze organisatie. Met onze tien vestigingen biedt Pouw in totaal werk aan ruim 500 getalenteerde medewerkers.

CONTACT

Ben jij de Verkoopadviseur die ons komt versterken? Solliciteer dan nu! Stuur je cv met motivatie naar Pouw Automotive l t.a.v. P&O l Jessica Maertzdorf l e-mail: vacature@pouw.nl.


REACTIETERMIJN

Bij deze vacature hanteren we geen sluitingsdatum. Zodra de vacature is vervuld verwijderen hem van onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer direct op de functie van Verkoopadviseur Audi!

Kies bestand(en)
Kies bestand(en)