Telefoniste/Gastvrouw

Solliciteer als Telefoniste/Gastvrouw bij Pouw Rijssen

Voor onze vestiging in de regio Overijssel zijn wij op zoek naar een telefoniste voor iedere zaterdag en voor opvang van drukte, ziekte en verlof. 

Wat ga je doen? 

Je zorgt voor een gastvrij ontvangst van onze klanten, inventariseert hun wensen en zorgt ervoor dat ze met de juiste collega in contact worden gebracht waarbij de klant een optimale klant- en showroomervaring beleeft. De representatieve uitstraling van onze showroom is jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast voer je eenvoudig routinematig administratief werk en beheer je de balie, telefooninstallatie en de algemene mailbox.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een sprankelende persoonlijkheid met een representatieve uitstraling. Je bent van nature gastvrij en hebt een opgewekt karakter. Beschik je daarnaast over tenminste:  

  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal - in woord en geschrift;
  • Vriendelijke en een dienstverlenende instelling;
  • Je bent iedere zaterdag en tijdens school- en de bouwvakvakantie beschikbaar (vereiste).

Dan zoeken wij jou!  

Wij bieden

Wij bieden je een afwisselde verantwoordelijke functie in een gedreven, professionele en leuke organisatie binnen een enthousiast team met een prettige werksfeer. Verder kan je rekenen op:

  • Werken voor een mooi en technisch innovatief merk;
  • Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en investeren daarom ook volop in trainingen en opleidingen;
  • Goed salaris passend bij de functie, je ervaring en opleiding;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. voordeel op je fitness abonnement, collectieve zorgverzekering en mogelijkheid tot deelname aan het fietsplan;
  • Zeer actieve personeelsvereniging.
Waar kom je te werken? 

Pouw is een organisatie waar je je snel thuis voelt en samen met je collega’s voor de beste oplossingen gaat. Wij kenmerken ons door samen vooruit te gaan waarbij onze medewerkers centraal staan.  

Bij Pouw werken we met ruim 500 getalenteerde medewerkers met plezier voor onze merken Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Je vindt ons in Apeldoorn, Deventer, Hardenberg, Harderwijk, Kampen, Meppel, Rijssen, Zutphen en Zwolle. Daarnaast zijn wij onderdeel van Emil Frey Nederland, één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland https://www.emilfrey.nl/.

Contact  

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en herken jij je in bovenstaand profiel? Solliciteer dan nu of kom eens langs! Stuur je cv naar Pouw l t.a.v. P&O l Kim van den Brink l e-mail: vacature@pouw.nl of stuur een WhatsApp naar 06-31522359.  

Reactietermijn

Wij hanteren geen sluitingsdatum. Zodra de vacature is vervuld, verwijderen wij de vacature van onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Solliciteer direct

Kies bestand(en)
Kies bestand(en)

Ik ga ermee akkoord dat mijn sollicitatiegegevens worden opgeslagen in de vacatureportefeuille van Pouw, met een bewaartermijn van maximaal 1 jaar.