https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/04/1e-automonteur-volkswagen-deventer.jpg?v=1-0

1e automonteur Volkswagen Bedrijfswagens

Kom jij bij ons aan je loopbaan sleutelen?

Voor onze Volkswagen Bedrijfswagens-werkplaats in Deventer zijn wij op zoek naar een 1e automonteur Volkswagen Bedrijfswagens.

Vestiging
Aantal uren
Ervaring
Opleiding
Deventer
40
0+ jaar
MBO

Je verricht onderhoud, reparaties en stelt diagnoses. Met jouw kennis, kunde en passie voor auto’s zorg je ervoor dat iedere bedrijfswagen waar je aan werkt de werkplaats weer in topconditie verlaat.

PROFIEL 1E AUTOMONTEUR VOLKSWAGEN  

Wij zijn op zoek naar een technisch talent met ervaring met bedrijfswagens die in zijn vak de top wil bereiken. Je bent in het bezit van ten minste:

  • een diploma 1e Automonteur/autotechnicus (of je volgt een BBL-opleiding tot monteur);
  • affiniteit met elektronica;
  • ervaring met personenwagens (pre);
  • bij voorkeur je APK-bevoegdheid;
  • rijbewijs B/(E).

ONS AANBOD

Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar Pouw beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien, want die ontwikkeling komt zowel onze dienstverlening als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied in samenwerking met onze importeur. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

OVER JOUW STANDPLAATS

Pouw Deventer biedt samen met onze vestigingen in Apeldoorn, Zutphen, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen en Meppel werk aan ruim 500 getalenteerde medewerkers. Onze vestigingen kenmerken zich door hun regionale karakter en lokale betrokkenheid. Je maakt onderdeel uit van het after sales team van Pouw Deventer. Samen vormen jullie een sterk team met passie voor het merk en onze organisatie.

CONTACT

Wil je bij ons aan je loopbaan sleutelen? Solliciteer dan nu! Stuur je cv met motivatie naar Pouw l t.a.v. P&O l Kim van den Brink l e-mail: vacature@pouw.nl of stuur een WhatsApp naar 06 -12 45 68 66.

REACTIETERMIJN

Wij hanteren geen sluitingsdatum. Zodra de vacature is vervuld, verwijderen wij de vacature van onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Ben jij onze nieuwe monteur? Solliciteer direct!

Kies bestand(en)
Kies bestand(en)