Pouw Zwolle

Welkom bij Pouw Zwolle

Klantbetrokkenheid, kwaliteit, loyaliteit en professionaliteit, dat zijn de kernwoorden voor Pouw Zwolle. Pouw Zwolle vervult een voortrekkersrol op het gebied van mobiliteit met haar topmerken VolkswagenAudi en Volkswagen Bedrijfswagens.

Verbouwing Volkswagen showroom

Op maandag 20 februari zijn wij gestart met de verbouwing van de Volkswagen showroom van Pouw Zwolle. In de daaropvolgende 11 weken wordt de showroom compleet gerestyled. Zo gaat de vloer eruit en krijgt alles – geheel conform de laatste corporate design richtlijnen van Volkswagen AG - een compleet andere look en feel. Wij zijn trots op deze ontwikkeling, die geheel past binnen onze strategie voor een optimale klantbenadering in het verkoop- en after sales proces.

Showroom en werkplaats geopend als altijd

Tijdens de verbouwing zijn wij geopend volgens onze reguliere openingstijden. De Audi showroom blijft in tact en is net als anders via de gebruikelijke ingangen te bereiken. Ook de Volkswagen showroom en werkplaatsreceptie zijn voor alsnog via de gebruikelijke ingangen te bereiken.

Begin april krijgen de showroom en werkplaatsreceptie een andere locatie op ons terrein. Te zijner tijd informeren wij u (mede middels bewegwijzering op ons terrein) over de tijdelijke entree van de Volkswagen showroom en werkplaatsreceptie.