Short Lease bij Pouw.

Short Lease bij Pouw Automotive

Heeft u behoefte aan tijdelijke mobiliteit op flexibele basis, maar wel met een scherp maandtarief? Dan is Short Lease van Pouw en VWPFS voor u de ideale oplossing. Voor een contract van 12 tot 24 maanden beschikt u op een eenvoudige manier over een uitstekende leaseauto.

De grootste voordelen van Short Lease van Pouw zijn:

  • Geen langetermijncontract: van 12 tot 24 maanden
  • Geniet van volledige service, continuïteit en zorgeloze mobiliteit
  • Verzekerd van een vast maandbedrag, inclusief onverwachte kosten
  • Alle voordelen van Full Operational Lease
Een kort contract en volledig ontzorgd

Pouw Short Lease is een Full Operational Lease product waarmee u voor een scherp maandbedrag verzekerd bent van tijdelijke mobiliteit, zonder langetermijncontract. U least de auto voor een periode van 12 tot 24 maanden, waarna u de auto kosteloos weer bij ons inlevert.

Een vast maandtarief

Ook bij Short Lease weet u vooraf precies wat uw maandelijkse kosten zijn, met één duidelijk maandfactuur en een overzichtelijke administratie. In het scherpe leasetarief zijn zaken opgenomen als reparaties, onderhoud en banden, afschrijving, rente en motorrijtuigenbelasting. Bovendien wordt de leaseauto niet op uw balans geactiveerd, waardoor u uw liquiditeitspositie optimaal kunt benutten voor investeringen in uw onderneming.

Mogen wij u helpen?

Wilt u zorgeloos genieten van tijdelijke mobiliteit, zonder vast te zitten aan een langetermijncontract? Dan is Short Lease van Pouw dé leasevorm voor u! Bent u ook benieuwd naar onze andere leaseproducten? Wij zoeken graag naar de leasevorm die het beste past bij uw persoonlijke situatie.

U kunt ons telefonisch bereiken op: 0570 - 85 48 54 of stuur een e-mail naar info@pouw.nl. U kunt ook online een leaseofferte aanvragen.