Je bestelt de Volkswagen Tiguan R-Line Black Style nu bij Pouw

De nieuwe Volkswagen Tiguan R-Line Black Style doet zijn intrede in Nederland. En zoals zijn naam al doet vermoeden, is deze gave SUV voorzien van sportieve en exclusieve zwarte R-line styling. Je configureert en bestelt hem nu bij Pouw.

We merken bij Pouw dat de R-Line styling zeer gewild is onder Volkswagen-rijders. Veel Nederlanders kiezen bijvoorbeeld voor de rijk uitgeruste Business R-modellen. De sportieve koploper is de Volkswagen Tiguan. Een op de twee Nederlandse Tiguan-kopers kiest voor sportieve R-looks. Volkswagen heeft goed nieuws voor deze liefhebbers. In navolging op zijn grote broer, de Touareg R-Line Black Style, is nu ook de Tiguan te configureren met indrukwekkende, zwarte R-line looks.

Dik exterieur

Het toffe Tiguan R-Line Black Style exterieurpakket bevat onder meer zwarte 19 inch ‘Sebring’ lichtmetalen velgen (zwarte 20 inch Suzuka-velgen tegen meerprijs leverbaar), een zwarte R-Line-dakspoiler, zwarte dakrails, zwarte spiegelkappen en raamlijsten, donker getinte ramen achter, en een lekker dikke R-design bodykit.

Interieur

Het R-Line Black Style exterieurpakket op de Tiguan is te combineren met een interieurpakket. Dit pakket bevat onder meer Top-comfortstoelen, ‘Race’ stoffen bekleding, een R-Line sportstuur, een zwarte dakhemel, R-line instaplijsten, R-line vloermatten en aluminium pedalen.

Prijzen R-Line Black Style

Het R-Line Black Style exterieurpakket is er voor € 2.505,- op de Tiguan Highline en voor € 601,- op de Tiguan Highline Business R. Het R-Line Black Style in- én exterieurpakket is er voor respectievelijk € 3.303,-  (Highline) en € 1.211,- (Highline Business R). De Tiguan Highline R-Line Black Style is bij Pouw leverbaar vanaf € 44.100,- (1.5 TSI DSG 110 kW/150 pk).