25 januari 2019

Scherpe prijzen voor de vernieuwde Audi A4

De vernieuwde Audi A4 is vanaf nu bij Pouw leverbaar. Hij heeft een fraai aangescherpt design en een gloednieuwe 2.0 TFSI benzinemotor met 150 pk. Extra aantrekkelijk zijn de A4 Lease edition en de S line edition, die een scala aan extra’s krijgen voor een fijne prijs. Je schakelt trouwens tijdelijk zonder meerprijs over op een automatische S tronic-versnellingsbak.

De Audi A4 Limousine en A4 Avant 35 TFSI worden geleverd met een nieuwe 2,0-liter TFSI-motor met 110 kW/150 pk die voldoet aan de laatste emissienormen. Het maximale koppel van 270 Nm is beschikbaar over een breed toerengebied tussen 1.350-3.900 tpm. Dat betekent veel souplesse en krachtige prestaties. De A4 35 TFSI Limousine accelereert in 8,6 seconden van 0-100 km/u en haalt een top van 224 km/u. De nieuwe 2.0 TFSI is er ook met 140 kW/190 pk (A4 40 TFSI). De nieuwe Audi A4 is als Limousine leverbaar vanaf € 39.360,- en als Avant vanaf € 41.660,-.

A4 Lease edition is zakelijk en compleet

Voor een meerprijs van € 1.050,- worden de nieuwe A4 Limousine en Avant geleverd als Lease edition. De standaarduitrusting van de ‘sport’ wordt dan uitgebreid met LED-koplampen en LED-achterlichten met dynamische knipperlichten, comfortairconditioning, MMI navigatie, bestuurdersinformatiesysteem in kleur, cruise control, Audi connect diensten (3 maanden) en diefstalalarm. De Lease edition-uitvoeringen van de A4 worden tijdelijk zonder meerprijs geleverd met de automatische S tronic-transmissie met dubbele koppeling.

A4 S line edition voor nog meer dynamiek

De S line edition-uitvoeringen van de Audi A4 Limousine en Avant zetten de dynamiek van de ‘sport’ verder aan met S line en S line exterieur. Dat betekent onder meer standaard 18 inch lichtmetalen velgen, sportief gestylde bumpers (achter met diffuser), dorpelverbreders, een verlaagd sportonderstel, verlichte dorpellijsten en sportstoelen vóór. Die sportiviteit gaat samen met veel luxe: alle extra’s van de Lease edition én het Audi sound system zijn ook inbegrepen. De meerprijs voor de S line edition bedraagt € 2.500,- (exclusief eventuele BPM als gevolg van de grotere velgen). En dan is er nog een stap te zetten: de A4 S line black edition heeft alle hiervoor genoemde items en daarnaast onder meer het optiekpakket zwart, in zwart uitgevoerde dorpels, dakspoiler en dakrails (Avant), een twin leder interieur, een afgevlakt sportstuurwiel en het ambiente lichtpakket. De meerprijs voor de S line edition black-uitvoering bedraagt € 4.500,-. Kom eens langs in een van onze showrooms om kennis te makken met de vernieuwde Audi A4. 

Ook Audi A5 als S line edition met standaard S tronic

De Audi A5 Coupé en Sportback krijgen ook de beschikking over de nieuwe 2,0-liter TFSI-motor met 110 kW/150 pk. Deze A5 35 TFSI is herkenbaar aan de uitlaatpijpen links en rechts. Voor de A5 geldt eveneens dat hij voor een meerprijs van € 2.500 (alleen in combinatie met de ‘sport’) leverbaar is in S line edition-uitvoering en dat de automatische S tronic-transmissie tijdelijk zonder meerprijs is inbegrepen. De A5 Sportback 35 TFSI S tronic is leverbaar vanaf € 43.540,-.