9 januari 2019

Ervaar de nieuwe SEAT Tarraco tijdens de Roadshow bij Pouw!

Als een van de eersten een proefrit maken in de nieuwe SEAT Tarraco? Dat kan bij Pouw! Op zaterdag 19 januari vindt in de SEAT-showroom in Zwolle de speciale Tarraco Roadshow plaats, waar we je graag kennis laten maken met de grootsheid van deze nieuwe SUV. Schrijf je in en laat je verrassen!

De nieuwe SEAT Tarraco is groots in alles. Groots in formaat, groots in binnenruimte, maar vooral ook groots in zijn standaarduitrusting. Want SEAT verrast je met zijn enorme compleetheid. Zo kun jebijvoorbeeld genieten van de fraai vormgegeven 17 inch wielen, Full LED-koplampen en achterlichten en een compleet digitaal instrumentenpaneel. Voor welke uitvoering je ook gaat, je geniet van zeeën aan ruimte, veel luxe en de allernieuwste veiligheidssystemen. 

Maar hoe rijdt de Tarraco?

Dat laten we graag aan jou over! Wil jij dit toffe event bij Pouw Zwolle bijwonen én een proefrit maken of wil je je gegevens achterlaten om een proefrit op een ander tijdstip te plannen? Schrijf je dan in via de site door op onderstaande button te klikken. We staan helemaal klaar om je 19 januari kennis te laten maken met de nieuwe SEAT Tarraco!

Schrijf je in!