27 september 2017

Profiteer in 2017 bij Pouw van zeer aantrekkelijke slooppremies

Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens ondersteunen de aanschaf van moderne en schonere auto’s. Ook Pouw staat achter deze actie en daarom ontvang je tot en met 28 december 2017 tot wel € 9.400,- wanneer je je oude dieselauto inlevert.

Om in aanmerking te komen voor de slooppremie moet je auto wel aan een aantal voorwaarden voldoen. De Audi-, Volkswagen- en Volkswagen Bedrijfswagens slooppremie geldt namelijk bij het inleveren van een auto, ongeacht van welk merk, met een dieselmotor van Euro 1 tot en met milieuclassificatie Euro 4. De auto moet daarnaast zes maanden op jouw naam staan.

Hoe het werkt

Je kunt via de kentekencheck bekijken of jouw Audi, Volkswagen of Volkswagen Bedrijfswagen in aanmerking komt voor de slooppremie. Daarnaast kun je de informatie over de milieuclassificatie van jouw auto vinden op de website van het RDW. Ga hiervoor naar de website, vul het kenteken in en kijk vervolgens onder Motor & Milieu. Je oude auto lever je in bij Pouw, wij zorgen vervolgens voor de sloop van jouw inruilauto.

Tot wel € 9400,- voordeel!

De slooppremie zorgt ervoor dat je ontzettend veel voordeel kunt ontvangen op je nieuwe auto. Zo ontvang je bij aanschaf van een Volkswagen of Volkswagen Bedrijfswagen tot wel € 7000,- en bij een Audi tot zelfs € 9400,-. Dit bedrag is afhankelijk van het model dat je aanschaft. Wil je weten hoeveel slooppremie er geldt op welk model? Kijk dan op de actiepagina van Audi, Volkswagen of Volkswagen Bedrijfswagens.
De slooppremie geldt niet in combinatie met andere acties. Natuurlijk is het wel mogelijk om de slooppremie te combineren met Pouw Private Lease, wat kan resulteren in een zeer aantrekkelijk maandtarief. Neem contact met ons op of loop eens bij een van onze Pouw-vestigingen binnen om alle mogelijkheden te bespreken.

Je bent van harte welkom!