22 september 2017

Pouw Zwolle heropent Volkswagen showroom op 29 & 30 september

Na een grondige verbouwing van de showroom heropent Pouw Zwolle op vrijdag 29 en zaterdag 30 september a.s. officieel zijn deuren voor het publiek. Een uitgelezen kans om de vernieuwde winkel van te bewonderen én om kennis te maken met een nieuw model. Want nog voor zijn officiële introductie, exclusief bij Pouw, mogen we de nieuwe Volkswagen Polo aan u onthullen!

Gijs van de Ridder, vestigingsmanager van Pouw Zwolle, kijkt terug op een bewogen periode. ‘De aannemer en onze medewerkers hebben in de afgelopen periode een fantastische prestatie verricht. Hoewel de oplevering door onvoorziene omstandigheden ruim 2 maanden later dan gepland plaatsvond, spreken we toch zeker van een geslaagde verbouwing. Wij zijn trots op het eindresultaat, maar ook ontzettend trots op onze klanten.  Ook tijdens de verbouwing toonden zij hun loyaliteit.’ Nu de vakantieperiode voorbij is, is het volgens Gijs de hoogste tijd om iedereen op een feestelijke manier te bedanken. ‘ We maken er tijdens ons Open Huis echt een feestje van. Van lekkere hapjes tot live cooking, we gaan onze klanten in de watten leggen.’

Maak kans op een Gazelle fiets t.w.v. € 549,-

Terwijl de kinderen zich uitleven op het springkussen of een van de andere attracties, kunt u zich laten informeren over de laatste ontwikkelingen van Volkswagen, of profiteren van een van de vele openingsacties. Iedere bezoeker maakt bovendien kans op een spiksplinternieuwe Gazelle Heavy-duty fiets ter waarde van € 549,-. Kortom, redenen genoeg om de vernieuwde showroom van Pouw Zwolle te komen bewonderen.

Openingstijden
Vrijdag 29 september:                  10.00 – 18.00 uur*
Zaterdag 30 september:              10.00 – 17.00 uur**

*De werkplaats is deze dag net als anders tot 17.00 uur geopend voor service- en onderhoudswerkzaamheden.
**De werkplaats is deze dag tot 12.00 uur geopend voor service- en onderhoudswerkzaamheden.

Activiteiten tijdens het Open Huis

De nieuwe Volkswagen Polo!
Hij is ruimer, meer dan ooit connected en hij beschikt over de nieuwste assistentiesystemen: de nieuwe Volkswagen Polo! Nog voor zijn officiële introductie mogen we hem in onze nieuwe showroom aan u voorstellen! 

Proefrit Experience

Tijdens ons Open Huis hebben wij een divers aanbod Volkswagen-modellen startklaar staan om mee te proefrijden. Wat denkt u van een Tiguan Bi-TDI 240PK DSG 4-motion R-line, een Amarok V6 TDI 225pk, een E-Golf of een Arteon R-line. Voor de liefhebber hebben wij daarnaast een echte klassieker klaarstaan: een Volkswagen Kever uit 1965.

Pouw Zwolle tour
Het is voor ons dagelijkse kost, maar wij realiseren ons ter degen dat de omvang van onze vestiging in Zwolle door veel bezoekers als indrukwekkend wordt ervaren. Wij bieden u tijdens ons Open Huis daarom de mogelijkheid om ons bedrijf van a tot z te ontdekken. Natuurlijk ontbreekt een blik op de A28 vanuit onze boardroom niet tijdens deze tour. Informeer tijdens ons Open Huis bij onze gastvrouwen naar beschikbaarheid en tijdstippen om deel te nemen aan de tour.

Pouw Private Lease is altijd het overwegen waard!
Valt de up! u niet op door de grote hoeveelheid ballonnen in de auto – u kunt het aantal ballonnen raden en kans maken op een Gazelle fiets! – dan valt de up! u wel op door het lage maandtarief dat u betaalt om in een spiksplinternieuwe Volkswagen te rijden. U betaalt een vast alles-in-één maandbedrag en hoeft alleen nog zelf te tanken. Geen verrassingen achteraf. Onze verkoopmedewerkers vertellen er graag meer over.

Entertainment voor de kleinsten
Neem gerust uw kinderen mee naar ons Open Huis! Op ons terrein vindt u op verschillende plekken vermaak voor de kinderen. Ze kunnen zich uitleven op ons springkussen, de skelterbaan* uitproberen, knutselen, etc. Natuurlijk hebben wij ook aan de inwendige mens voor onze jongste gasten gedacht.
*Vanwege logistieke redenen is de skelterbaan alleen op zaterdag 30 september beschikbaar.