13 maart 2017

Pouw Zwolle en Pouw Kampen vernieuwen

Volkswagen showrooms worden compleet gerestyled.

Op maandag 20 februari zijn wij gestart met de verbouwing van de Volkswagen showroom van Pouw Zwolle. Op maandag 13 maart zijn we gestart met de verbouwing van de Volkswagen showroom van onze vestiging in Kampen. Oplevering van de verbouwde showrooms staat gepland voor medio juni. Voor beide vestigingen geldt dat alles – geheel conform de laatste corporate design richtlijnen van Volkswagen AG – een compleet andere look en feel krijgt.  Wij zijn trots op deze ontwikkeling, die geheel past binnen onze strategie voor een optimale klantbenadering in het verkoop- en after sales proces.

Showroom en werkplaats geopend als altijd

Tijdens de verbouwing zijn zowel Pouw Zwolle als Pouw Kampen geopend volgens de reguliere openingstijden. Op het terrein van Pouw Kampen spreekt de nieuwe tijdelijke routing voor zich.

Voor Pouw Zwolle geldt dat de Audi showroom in tact blijft en net als anders via de gebruikelijke ingangen te bereiken is. Ook de Volkswagen showroom en werkplaatsreceptie zijn voor alsnog via de gebruikelijke ingangen te bereiken. Begin april krijgen de showroom en werkplaatsreceptie een andere locatie op ons terrein. Te zijner tijd informeren wij u (mede middels bewegwijzering op ons terrein) over de tijdelijke entree van de Volkswagen showroom en werkplaatsreceptie.

De verbouwing volgen

In de komende weken houden wij u regelmatig op de hoogte over onze verbouwingen. Dit doen wij middels onze nieuwsbrieven, berichtgeving op Facebook en uiteraard op onze website pouw.nl.