18 maart 2019

Showroom Deventer voor nieuwe T-Cross omgetoverd tot hippe koffiebar

Afgelopen zaterdag vond bij Pouw Deventer het speciale VIP Preview Event voor de Volkswagen T-Cross plaats. De showroom was omgebouwd tot een hippe Coffee bar, waar klanten konden genieten van heerlijke sandwiches, vers gebakken cookies en een enthousiast Volkswagen Team dat alles over de T-Cross wist te vertellen.

De Volkswagen T-Cross is de kleinste en nieuwste SUV van het merk en we mogen hem beschrijven als een lekker kleurrijk typetje. Een auto die moeilijk in een hokje is te plaatsen en waar een uniek decor dus bij uitstek geschikt voor is. Daarom hebben we bij zijn introductie de Deventer-showroom opgeruimd en werd de winkel verbouwd tot een toffe koffiebar.

Smakelijk

Het werd een verrukkelijke middag want zowel de sandwiches, koekjes als de nieuwe Volkswagen T-Cross vielen duidelijk in de smaak bij de vele aanwezigen. Een productspecialist en een presentator van Volkswagen Nederland wisten enthousiast te vertellen over de nieuwe Volkswagen T-Cross. En daarna konden de klanten dan eindelijk de T-Cross bekijken, er uitgebreid in zitten en het goede materiaalgebruik aanvoelen. Bovendien stonden de T-Roc en Tiguan voor een proefrit op de stoep, zodat mensen ook met de rest van de SUV-range kennis konden maken.

Aftermovie

Was je dit keer niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan moet je nog even geduld hebben tot half april. We hebben vanaf dan de nieuwe T-Cross in onze showroom staan en dan ben je van harte welkom voor een proefrit op een van onze Volkswagen-vestigingen. Ben je benieuwd naar de beelden van afgelopen zaterdag? Check dan snel hieronder de aftermovie!