19 februari 2018

De nieuwe Audi A6: het aftellen is begonnen

Het aftellen is nu toch echt begonnen: Audi is bijna klaar met de ontwikkeling van de nieuwe A6 en dat betekent dat binnenkort het doek van de zakenlimousine wordt getrokken. Audi belooft dat ook de nieuwe A6 iconisch zal worden. Vanbinnen zeer hoogstaand afgewerkt en vanbuiten de nieuwe designtaal die duidelijk naar voren komt. Wij zijn heel benieuwd. Jij toch ook? Schrijf je daarom in en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws omtrent de nieuwe A6.

De afwerking en het materiaalgebruik van de nieuwe A6 zullen nog weer op een hoger niveau liggen, alsook de nieuwe functies die we al op de A8 zagen. Bovendien is de auto een stuk lichter en zal de nieuwste motorisering beschikbaar worden, waardoor ook de rijeigenschappen naar een nog hoger plan worden getild. Klinkt goed toch?

Schrijf je in! Waarschijnlijk ben je net zo nieuwsgierig naar de nieuwe Audi A6 als wij. Daarom is dit het moment om je in te schrijven. Zo blijf je als eerste op de hoogte van alle informatie, beelden en uitnodigingen voor events en proefritten.

Schrijf je in!