20 januari 2017

De nieuwe Audi A5 Sportback bij Pouw!

Nu in onze showroom!

De nieuwe Audi A5 Sportback combineert het design van een coupé met de functionaliteit van een Avant. Hij is bijzonder fraai om te zien, met een krachtig en vloeiend silhouet en een karakteristiek golvende schouderlijn. Het mooie uiterlijk van deze vijfdeurs bolide verbergt een nieuw ontwikkeld onderstel, een krachtige aandrijflijn en innovatief infotainment en connectiviteit.

Gewicht is met zo'n 85 kg verlaagd

Zeven jaar na de komst van de A5 Sportback is het nu tijd voor een nieuwe generatie. Die is 4.733 mm lang, 1.843 mm breed en 1.386 mm hoog, met een wielbasis van 2.824 mm. Deze maten duiden op sportieve proporties. Het gewicht is met zo'n 85 kg verlaagd (afhankelijk van de uitvoering) en komt nu op 1.470 kg zonder bestuurder. De bagageruimte behoort tot de grootste in zijn klasse, want met neergeklapte achterbank kan er tot 1.300 liter achterin.

Profiteer nú van de Audi A5 Launch Edition

De Launch Edition is een gelimiteerde uitvoering en is leverbaar op zowel de Audi A5 Sportback als de Audi A5 Coupé. Deze edition heeft als basis de sportieve Pro Line S, aangevuld met onder meer de Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus en 19 inch lichtmetalen velgen die het sportieve karakter van de nieuwe Audi A5 versterken.

Proefrit aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend een proefrit aan bij Pouw Automotive

Brochure en prijslijst

Vraag hier geheel vrijblijvend uw Audi brochure en prijslijst per post aan of download deze direct als PDF bestand.