8 februari 2019

Configureer en bestel nu jouw Volkswagen T-Cross R-Line

Medio april staat ‘ie bij Pouw in de showroom, maar hij is nu al te configureren en bestellen: de Volkswagen T-Cross. De nieuwe compacte SUV is ook verkrijgbaar met het toffe R-Line exterieur- en interieurpakket, voor net dat beetje sportiviteit. Zo krijg je speciale lichtmetalen velgen en een stoer interieur.

Het R-Line exterieurpakket is er voor de T-Cross, T-Cross Life en Style en bevat R-Line bumpers, een sportieve grille, fraaie zijskirts en R-Line logo’s op de voorschermen. Het R-Line exterieurpakket is er al vanaf € 859,-.

R-Line ex- én interieur

Het R-Line exterieur- én interieurpakket maakt de T-Cross helemaal af en biedt bovenop het exterieurpakket ook de R-line dakspoiler en 17 inch lichtmetalen velgen ‘Sebring’ (T-Cross Life) of 18 inch lichtmetalen velgen ‘Nevada’ (T-Cross Style). De sportieve lijn wordt naar het interieur doorgetrokken met onder andere aluminium instaplijsten en het R-Line driespaaks multifunctionele, met leer beklede stuur (met schakelpaddles bij DSG-transmissie). De Sport-/comfort stoelen zijn afgewerkt met speciale bekleding. Ook de aluminium pedalen, zwarte dakhemel, R-Line afwerkingsdetails en de sfeerverlichting dragen bij aan de sportieve sfeer in het interieur. Het R-Line exterieur- en interieurpakket is er vanaf € 1.987,-.

Bij Pouw te bestellen

De stoere en compacte T-Cross komt medio april naar Nederland. Hij is nu te bestellen, te configureren en er is zelfs al een proefrit in te plannen. Bovendien hebben we een toffe nieuwsbrief waarmee jij op de hoogte blijft van al het laatste nieuws over de nieuwe compacte SUV van Volkswagen. Ook kun je je inschrijven voor de T-Cross introductie bij Pouw. De nieuwe T-Cross is bij Pouw te bestellen vanaf € 22.620,-.