Voorzie je Audi opnieuw van de nieuwste wegenkennis

De navigatie-update Audi

Wanneer je bij Pouw de meest recente navigatie-update van Audi laat installeren, ben je weer verzekerd van de meest actuele kaartinformatie voor je navigatiesysteem. En niet alleen het Europese wegennet krijgt een update, ook vind je een uitbreiding van de Points of Interest, hotels, restaurants, tankstations, parkeergarages, vliegvelden, theaters, golflocaties en vele andere interessante bestemmingen.

Het Europese wegennetwerk verandert continu. Dus ook de weg van je huis naar het vakantieadres. Bij een goede voorbereiding op je vakantie hoort dus zeker een update van jouw Audi-navigatiesysteem. Zo bespaar je tijd, geld en brandstof. Met een update van de navigatiekaart worden recente ‘points of interest’ in het navigatiesysteem geladen. Dat zijn alle interessante en handige locaties langs de route. Denk aan hotels, restaurants, tankstations, ziekenhuizen en nog veel meer.

 

Audi Navigatie-update voor slechts € 99,- bij Pouw

Wanneer je nu bij Pouw een onderhoudsbeurt of airco-onderhoud combineert met een navigatie-update betaal je slechts € 99,- voor de update. Een losse update kost € 199,-.
Dit aanbod geldt t/m 30 juni 2019.

Plan mijn afspraak!

Bestel jouw navigatie-update

Het is bijna niet meer voor te stellen dat er een tijd was dat we zonder navigatie op weg gingen. Tegenwoordig vinden we onze weg met behulp van het navigatiesysteem in binnen- en buitenland. Is jouw Audi nog niet voorzien van de nieuwste navigatiesoftware? Update hem via de Audi-webshop! 

Ga naar de webshop