Zakelijk leasen? dat doet u bij Pouw!

Zakelijk leasen bij Pouw Automotive

Zakelijk leasen, dat doet u bij Pouw in samenwerking met Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS). Want wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat u en uw onderneming kunt rekenen op volledige service en continuïteit van uw mobiliteit. Met onze jarenlange ervaring in personen- en bedrijfswagenlease heeft Pouw en VWPFS altijd een passend antwoord op uw mobiliteitsvraagstukken. Bovendien geloven wij in een persoonlijke en betrokken relatie met onze klanten en zetten wij altijd in op professionaliteit en kwaliteit.

Zorgeloze mobiliteit

Van de berijder tot aan de wagenparkbeheerder en van kortlopende contracten tot aan jarenlange zekerheid: met zakelijk lease van Pouw en VWPFS geniet u van zorgeloze mobiliteit tegen een gunstig tarief. Want of u nu particulier of ZZP’er bent en of het nu om een corporate of een non-profit organisatie gaat: wij kunnen u of uw onderneming altijd van dienst zijn als het gaat om mobiliteit. Pouw is daarmee uw leasepartner in Oost Nederland. Niet alleen kunt u bij VWPFS de vertrouwde modellen van Audi, Volkswagen, SEAT, Volkswagen Bedrijfswagens en ŠKODA leasen, wij leveren ook alle andere merken. 

Heeft u mobiliteitswensen en bent u benieuwd wat Pouw voor u kan betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact op en ons leaseteam helpt u graag op weg!

Regio Deventer:
John Plette 06 - 10 90 42 14 jplette@vwpfs.nl
Marc Roelofs 06 - 20 21 21 18 mroelofs@pouw.nl
Regio Rijssen:
Henk Rozemuller 06 - 55 36 36 15 hrozemuller@vwpfs.nl
Ronald Elbertsen 06 - 12 13 79 26 relbertsen@vwpfs.nl
Regio Zwolle:
Wim Reinders 06 - 22 75 94 49 wreinders@vwpfs.nl
Ramon Klein Ovink 06 - 83 05 48 46 rkleinovink@vwpfs.nl