Volkswagen e-Golf met 4% bijtelling!

Bijtelling vanaf 52 euro per maand

De elektrische auto die u verder brengt.

Volkswagen e-Golf.

Maak kennis met de nieuwe e-Golf. De elektrische auto die u verder brengt. Met een actieradius van maximaal 300 kilometer**, bent u namelijk niet meer gebonden aan de stedelijke ritten. Daarnaast profiteert u van de extreem lage bijtelling van slechts 4%, waardoor u al een e-Golf rijdt vanaf € 52 per maand. Om elke kilometer nog leuker te maken, is de e-Golf standaard al zeer rijk uitgerust.

300 km actieradius, 4% bijtelling.

De nieuwe e-Golf gaat verder dan alleen de stad. Het bereik op één acculading is vergroot tot maximaal 300 kilometer. Met slechts 4% bijtelling is dit de ideale auto voor de lease-rijder.

Supersnel laden.

Als de accu van de e-Golf leeg is, dan kunt u binnen de kortste keren weer de weg op. Aan een laadpunt, thuis, op kantoor of openbaar, is de e-Golf na 5,5 uur weer volledig opgeladen. Bent u onderweg? Dan kunt u via snelladen de e-Golf in 45 minuten tot 80% opladen.

Altijd een rijke uitrusting.

De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control, maar ook het uitgebreide ‘Discover Pro’ infotainmentsysteem met gebarenherkenning behoren gewoon tot de standaard. Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet.

Infotainmentsysteem Discover Pro.

Het navigatie-, radio- en multimediasysteem 'Discover Pro' bedient u eenvoudig via het 23,4 centimeter grote touchscreen of met behulp van uw stem. Met het grootste gemak stelt u uw radio, telefoon en navigatie in. Als enige in zijn klasse bedient u bovendien diverse functies van dit multimediasysteem met handgebaren. Uiteraard ontbreken de USB- en AUX-aansluitingen niet.

Elektromotor met 136pk.

De elektromotor van de e-Golf heeft niet alleen een groot bereik op één lading, maar levert ook nog eens flinke kracht. Met 136pk heeft u altijd voldoende kracht voor elke situatie. Dankzij de elektromotor trekt u ook nog eens razendsnel op.

Bespaar op de totale kosten.

Elektrisch rijden is financieel gezien zeer interessant. De totale kosten van de e-Golf zijn namelijk lager dan die van een vergelijkbare benzine- of dieselauto. Alleen al op brandstof kan, dankzij het HollandseWind laadabonnement, tot wel 50% worden bespaard. Het laadabonnement kost € 70 exclusief btw per maand (o.b.v. 20.000 km per jaar) en is exclusief voor Volkswagen.

Leasetarief vanaf € 515*

Hieronder ziet u de operational leasetarieven van Pouw Automotive, gecombineerd met de brandstofkosten. De totale autokosten (Total Cost of Ownership) van de nieuwe e-Golf liggen € 60 per maand lager dan van een vergelijkbare benzine uitvoering en € 125 per maand lager dan van een vergelijkbare dieseluitvoering.

 E-GOLFGOLF CL BENZINEGOLF CL DIESEL
PRIJS
Motor Elektromotor 1.5 TSI DSG 1.6 TDI DSG
Vermogen 136pk 130pk 115pk
Fiscale waarde € 37.900 € 28.680 € 31.120
Netto bijtelling p/m € 52 € 215 € 233
Totaal vergelijkbare uitrusting € 38.435 € 32.188 € 34.628
TCO o.b.v. 48 maanden en 20.000 km per jaar
Leasetarief € 515* € 505 € 621
Brandstof excl. btw (inschatting) € 70 € 140 € 92
TCO p/m € 585 € 645 € 713
Verschil TCO p/m - + € 60 + € 125
*Inclusief Milieu-investeringsaftrek (MIA)
Alle bedragen zijn excl. btw

Brochure aanvragen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een gratis brochure aan.

Stel uw Golf samen.

Stel zelf de nieuwe e-Golf samen naar uw eigen wensen.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door factoren zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.