Je hebt bedrijfswagens. En Volkswagen bedrijfswagens.

Als betrouwbare vakman kies je graag voor een betrouwbare nieuwe bus. Profiteer nu van onze talloze acties.

Met scherp geprijsde Economy Business Editions, is een nieuwe Caddy of Transporter binnen handbereik. Of kies je liever voor de luxe van de extra dik uitgeruste Edition modellen? Op alle modellen uit onze voorraad, ontvang je direct een Voorraadvoordeel tot € 3.000,-.  En dan zijn er nog vele andere acties, om jouw bus helemaal af te maken. We helpen je graag verder.

Verschil moet er zijn.

Bekijk het actieboekje

Je hebt acties. En je hebt Caddy acties.

Profiteer alléén nu van € 1.000,- voorraadvoordeel op geselecteerde Caddy’s uit voorraad. En dat bovenop alle lopende acties, zoals scherp de geprijsde Economy Business Edition, de dik uitgeruste Exclusive Edition, korting op een navigatiepakket en Financial Lease 2,99% met 4 jaar garantie.

Bekijk de Caddy’s

Je hebt acties. En je hebt Transporter acties.

Profiteer alléén nu van € 2.500,- voorraadvoordeel op geselecteerde Transporters uit voorraad. En dat bovenop alle lopende acties, zoals de scherp geprijsde Economy Business Edition, de dik uitgeruste T-Edition, style pakketten een nog betere look, korting op een navigatiepakket en Financial Lease 2,99% met 4 jaar garantie.

Bekijk de Transporters

Je hebt acties. En je hebt Crafter acties.

Profiteer alléén nu van € 3.000,- voorraadvoordeel op geselecteerde Crafters uit voorraad. En dat bovenop alle lopende acties, zoals de dik uitgeruste Exclusive Edition, korting op een navigatiepakket, voordeel op een gesloten laadbak, € 7.500,- duurzaamheidspremie op de e-Crafter, en Financial Lease 2,99% met 4 jaar garantie.

Bekijk de Crafters