https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/04/uas_pouw_apeldoorn-6.jpg?v=1-0

UAS Schadeherstel

UAS Pouw is een innovatief schadeherstelbedrijf dat alles in huis heeft om jouw autoschade vakkundig te repareren. Heeft je auto een kras, deuk of andere schade opgelopen? UAS Pouw helpt je snel weer op weg. Van reparatie en passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met je verzekeraar of leasemaatschappij: wij regelen het voor je. Onze medewerkers staan graag voor je klaar!

Voordelen Merk Erkend Schadeherstel

Sinds 2015 is UAS Pouw een officiële Merk Erkend Schadeherstelbedrijf. UAS Pouw laat hiermee zien tot de top van de autoschadeherstelbedrijven te horen. De criteria voor deze certificering maken vrijwel allemaal een belangrijk onderdeel uit van de visie c.q. bedrijfsvoering: van duurzaam ondernemen tot procesbeheersing.

Je kunt met autoschade ook naar jouw Pouw dealer!

Heb je autoschade en wil je naar je eigen Pouw-vestiging bij jouw in de buurt? Dat kan, want elke Pouw-vestiging heeft zijn eigen schadeloket. Wij zorgen ervoor dat jouw auto wordt opgehaald en de autoschade volledig wordt afgehandeld. Je kunt je auto dan helemaal schadevrij ophalen bij jouw dichtstbijzijnde vestiging.

Erkend Duurzaam

Naast het Merk Erkend label mag UAS Pouw ook het Erkend Duurzaam label voeren. Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van het autobedrijf? Op die vraag heeft Pouw een helder antwoord. “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Daarnaast gaan wij op verantwoorde wijze om met energie.”