Vanaf nu vind je de nieuwe Volkswagen Multivan in onze showroom

De gloednieuwe Multivan van Volkswagen Bedrijfswagens is in onze showroom gearriveerd! Ben je op zoek naar een flexibele en ruime bedrijfswagen die volledig bij de tijd is? Dan is de Multivan dé bus die je zoekt! Met fraaie innovatieve oplossingen, een zeer modern design, plug-in hybridetechnologie en de nieuwste infotainment- en assistentiesystemen is deze de nieuwe Multivan completer dan ooit!  

A closer look

Ongekend niveau van comfort

De Multivan 2022 is een op en top premium personenauto met ongekend niveau van comfort. Met deze auto bied je alle luxe voor jouw passagiers. Waarom de nieuwe Multivan nog meer bij jou past?

·        Hij heeft een schitterend interieur vol met hoogwaardige materialen

·        De optionele IQ. Light LED matrix-koplampen zijn niet alleen fraai, maar ook bijzonder intelligent

·        Zijn superslime interieurconcept maken de Multivan heel multifunctioneel

·        De twee schuifdeuren openen zonder sleutel

·        Geniet van eHybrid met plug-in hybride-aandrijving

Ontdek de nieuwe VW Multivan bij Pouw

Bijna geruisloos door de stad zoemen? Het kan met de nieuwe Multivan eHybrid met plug-in hybride-aandrijving. Helemaal klaar voor een nieuw tijdperk en het rijdt heerlijk. Wil je dat zelf komen ontdekken? De nieuwe Multivan staat vanaf nu bij Pouw Volkswagen Bedrijfswagens. Kom gerust langs in een van onze showrooms of maak een afspraak voor een proefrit. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.