12 juli 2018

Audi A6 en Q8 gaan hand in hand bij Pouw Deventer en Rijssen

Waar de lancering van de nieuwe Audi A6 op Landgoed Oldruitenborgh in Vollenhove al zeer spectaculair was, daar was het nu de beurt aan de onthulling in de showroom van Pouw Deventer en Rijssen. Want ook daar werd het doek getrokken van de splinternieuwe limousine van Audi. Maar dat was nog niet alles. Om de avond van nog meer cachet te voorzien was ook de nieuwe en zeer exclusieve Audi Q8 van de partij!

Net als bij de voorgaande lancering was er ook deze avonden weer flink wat publiek afgekomen op de ouverture van de nieuwe Audi A6. De showrooms van Pouw Rijssen en Pouw Deventer stonden lekker vol met mensen die nieuwsgierig zijn naar de nieuwe toplimo van de Duitsers. En zoals de eerste introductie in Vollenhove was ook deze avond Autoblog.nl-journalist en BNR Autoshow-host Wouter Karssen de gastspreker van de avond. Met veel  kennis en enthousiasme wist hij tot aan de apotheose over de A6 te vertellen. 

Audi Q8

Ook ditmaal kreeg de nieuwe A6 alle handen op elkaar. Maar waar in Vollenhove de Audi A6 de ware ster van de avond was, daar moest hij ditmaal het podium delen. Want tijdelijk, en daarmee zeer exclusief, was deze twee avonden ook de kakelverse Audi Q8 te zien. Audi’s nieuwe topmodel binnen het SUV-gamma komt pas volgende maand officieel naar ons land, maar nu al kon het publiek zich voor even vergapen aan de schitterende kleurstelling en de fraaie en sportieve carrosserielijn. Een auto die indruk maakt, dat is duidelijk. 

Plan je proefrit!

De introductie van de nieuwe Audi A6 in Vollenhove, Deventer en Rijssen is een waar succes gebleken. En ook de nieuwe Audi Q8 bleek vele gasten hebzuchtig te maken. Logisch ook! Ben je nu ook nieuwsgierig geworden naar de rijeigenschappen of meer informatie over de Audi A6? Plan dan snel een proefrit in bij een van de Audi Pouw-vestigingen. Voor de Q8 zal je nog eventjes geduld moeten hebben, maar vanaf volgende maand heten we je ook voor dat model van harte welkom!