Occasion 6,99% actie home header 2880x1200px

Financier een gebruikte auto tijdelijk tegen slechts 6,99%* en met €150,- cashback!

Heb je bij Pouw de auto van je dromen gevonden, maar het spaarbedrag nog niet helemaal bij elkaar? Of houd je het spaargeld liever op de bankrekening? Geen enkel probleem. Bij Pouw profiteer je nu van een extra laag financieringspercentage van 6,99% plus €150,- cashback bij de financiering van een gebruikte auto. Voor een vast bedrag per maand financier jij privé of zakelijk de auto die je wilt!

* Deze actie geldt op een gebruikte Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA of Volkswagen Bedrijfswagen en is alleen geldig in combinatie met een merkverzekering. 

Waarom financieren bij Pouw?

Een auto die financieel bij je past

Zie je jezelf al helemaal wegrijden in één van onze gebruikte auto’s? Voor je het weet staat hij bij je op de stoep. Bij het financieren van een auto kijken we naar jouw gewenste maandbedrag op basis van de aanbetaling, de looptijd en de slottermijn. Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je. Ga je akkoord? Dan gaan we kijken of de auto financieel bij je past. Dat doen we met een kredietcheck. Is die check ok? Gefeliciteerd! Je bent de trotse eigenaar van een nieuwe koets bij Pouw!

Financieren en een slottermijn

Hier legt Volkswagen uit hoe het afsluiten van een financiering werkt. Ook nemen ze de slottermijn onder de loep.