https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/09/headeraudi.jpg?v=1-0

Wagenparkbeheer

Wij snappen hoe fijn het is om als wagenparkbeheerder een mobiliteitspartner te hebben die jouw bedrijf begrijpt. Met zakelijk leasen bij Pouw en VWPFS zijn jij en jouw bedrijf verzekerd van mobiliteit tegen een scherp tarief, professioneel advies over een efficiënt wagenpark en hulp bij maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen. Bovendien bieden wij handige tools zodat jij als wagenparkbeheerder het overzicht bewaart. 

Onze wagenparktools

Bij Pouw en VWPFS weten we wat er allemaal  bij jouw wagenpark komt kijken. Daarom heeft VWPFS een aantal praktisch tools voorhanden, die jouw helpen het overzicht te bewaren. Zo is er de Fleetinformatie Tool, een transparant en overzichtelijk rapportagesysteem waarmee je snel en eenvoudig alles rondom jouw wagenpark beheert. En via het Fleetplatform kunnen jouw berijders makkelijk hun eigen leaseauto configureren, het leasetarief berekenen en het leasevoorstel indienen.  

Regelen

Via VWPFS is het mogelijk om jouw facturen online te bekijken, analyseren, archiveren en in te boeken. Ook bieden we diverse mogelijkheden om de brandstof in het leasecontract mee te nemen. Het inzien van deze brandstofkosten regel je eenvoudig via VWPFS. En wil je een huurauto? Geen probleem wij fixen het en na afloop van de huurperiode halen we de auto gewoon weer bij je op. Lekker makkelijk. Je regelt het door op de onderste button  te klikken. 

Duurzame mobiliteit

Onze merken investeren op dit moment volop in de transitie naar zogeheten zero-emission voertuigen. Zo heeft Audi met zijn e-tron een fraai elektrisch model op de markt, terwijl ook Volkswagen met de ID-familie op de proppen komt. Er zullen nog tientallen elektrische auto’s volgen van onze merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. Maar ook voor andere merken met groene modellen ben je bij VWPFS van harte welkom. Nog meer focussen op duurzame mobiliteit? Wij bieden ook fietsen, openbaar vervoer en deelauto’s aan via Shuttel. 

MIND bij Pouw

Bij Pouw werken we voor wagenparkbeheerders nauw samen met MIND. Dit is een allesomvattende tool die jouw wagenpark zo efficiënt mogelijk maakt. Daardoor bespaar je tot wel 14% op je brandstof- en onderhoudskosten. Met een fijn dashboard kun je zo alle informatie over jouw voertuigen eenvoudig bijhouden. Wil je meer weten? Je lees hier alles over MIND.