https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/09/201911-seat-leon-ultimate-editions-header.jpg?v=1-0

Leon Ultimate Editions

Nu tot €7.000 voordeel

Use it. Or lose it

Dit is de beste tijd van je leven. Je hebt de kennis, de passie en het lef om te doen wat je wil. En in de SEAT Leon Ultimate Editions zit alles wat jij daarvoor nodig hebt. Full LED koplampen, Keyless Entry/Go, Apple Carplay én een Virtual Cockpit. Het enige wat nog mist, ben jij. Maar met een voordeel oplopend tot € 7.000 zal dat niet lang meer duren, toch? Stap maar snel in.

Daarom ga je voor een Ultimate Edition.

De Leon Ultimate Editions zijn completer uitgerust dan ooit. Alle features die je nodig hebt - en meer. Comfort zoals je nog nooit hebt ervaren. Prestaties die andere weggebruikers het nakijken geven. Dus, waar wacht je nog op? Nu het is het moment. Kies jouw Leon Ultimate Edition en haal nóg meer uit je leven.

Keyless Entry/Go

Nooit meer naar je sleutel zoeken met je handen vol. Dankzij Keyless Entry/Go ben je zo weg. Instappen en gaan!

BeatsAudio™

Zwoele slow jams of energieke beats: dankzij de 300W versterker en een krachtige subwoofer van BeatsAudio™ klinkt alles fantastisch.

Virtual Cockpit

Alle informatie die je nodig hebt, in één keer af te lezen. Snelheidsmeter, navigatie, muziek of jouw ideale combinatie – geef je eigen cockpit vorm.

Full LED koplampen

Spaarzaam in energieverbuik, krachtig in verlichting: de SEAT Leon Ultimate Editions zijn voorzien van de slimste lichttechnologie.

Achteruitrijcamera

Zweethandjes en een verdraaide nek zijn verleden tijd met een achteruitrijcamera. Met één blik op het infotainmentsysteem weet jij genoeg.