id familie

Waarom een elektrische Volkswagen juist nu een goed ID. is!

Lees er meer over

Een ID. is nu bereikbaardaar dan ooit

Elektrisch rijden duur? Met de ID. Familie van Volkswagen wordt elektrisch rijden betaalbaar en bereikbaar voor iedereen. Of je nu private of zakelijk least of voor een nieuwe of gebruikte ID. gaat. Zeker met de enorme prijsverlagingen en de SEPP-subsidie op de Volkswagen ID.3, ID.4 en ID.5! Stap in een auto met net zoveel energie als jij en rijdt een elektrische VW voordeliger dan ooit.

Waarom een ID.-model van Volkswagen?

Met een volledig elektrische Volkswagen ID. kom je verder. Met een actieradius tot 550 kilometer rijdt je moeiteloos én CO2-neutraal naar je eindbestemming. Bovendien zit je in een elektrische auto ongekend comfortabel. Je rijdt niet alleen milieubewust, maar je ervaart ook een enorme rijdynamiek. De Volkswagen ID.3, ID.4 en ID.5 zijn alle drie superfijne auto’s, die je tijdelijk extra voordelig kunt rijden. 

Tot wel € 2.950,- subsidie op jouw Volkswagen

Heb jij al gehoord van de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP)? Dit is een subsidie van maximaal € 2.950 op jouw nieuwe 100% elektrische auto. Goed om te weten: op veel van onze Volkswagens kun je nu de maximale SEPP-subsidie van € 2.950 ontvangen. Je ziet op onze voorraadpagina heel eenvoudig hoeveel SEPP-subsidie je voor de specifieke auto krijgt. 

Liever een jong gebruikte Volkswagen ID.?

Die hebben we natuurlijk ook!  Al onze gebruikte Volkswagen ID.-modellen zijn zorgvuldig geselecteerd, gecontroleerd en op professionele wijze en volgens strenge dealereisen rijklaar gemaakt. Je kunt er zeker van zijn dat jouw gebruikte ID.3, ID.4 of ID.5 in uitstekende staat is. 

Lease de ID.3, ID.4 of ID.5 zakelijk via XLLease

Via onze leasemaatschappij XLLease, lease je de nieuwe Volkswagen ID.3, ID.4 of ID.5 niet alleen met een scherp tarief, maar ook volledig ontzorgt en binnen enkele werkdagen. Zo is de Volkswagen ID.3 er al vanaf €516,- per maand, de ID.4 vanaf €575,- en de ID.5 vanaf €664,- per maand. Vraag direct een full operational lease offerte op voor jouw nieuwe elektrische Volkswagen.