id familie

Deze enorme kortingen maken een elektrische Volkswagen juist nu een goed ID!

Lees er meer over

Een ID. is nu bereikbaardaar dan ooit!

Elektrisch rijden duur? Met de ID. Familie van Volkswagen wordt elektrisch rijden betaalbaar en bereikbaar voor iedereen. Of je nu private of zakelijk least of voor een nieuwe of gebruikte ID. gaat. Zeker met de enorme prijsverlagingen en de SEPP-subsidie op de Volkswagen ID.3, ID.4 en ID.5! Stap in een auto met net zoveel energie als jij en rijdt een elektrische VW voordeliger dan ooit.

✅        Meer dan 80 auto’s ingekocht – keuze uit heel veel modellen
✅        Uit voorraad leverbaar
✅        Extra voordelig geprijsd – profiteer van heel veel korting
✅        Tot wel € 2.950,- SEPP-subsidie – voordeliger dan ooit

Dit is waarom een ID.-model van Volkswagen perfect bij je past!

Met een volledig elektrische Volkswagen ID. kom je verder. Met een actieradius tot 550 kilometer rijdt je moeiteloos én CO2-neutraal naar je eindbestemming. Bovendien zit je in een elektrische auto ongekend comfortabel. Je rijdt niet alleen milieubewust, maar je ervaart ook een enorme rijdynamiek. De Volkswagen ID.3, ID.4 en ID.5 zijn alle drie superfijne auto’s, die je tijdelijk extra voordelig kunt rijden. 

Ontvang tot wel € 2.950,- subsidie op jouw Volkswagen!

Heb jij al gehoord van de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP)? Dit is een subsidie van maximaal € 2.950 op jouw nieuwe 100% elektrische auto. Goed om te weten: op veel van onze Volkswagens kun je nu de maximale SEPP-subsidie van € 2.950 ontvangen. Je ziet op onze voorraadpagina heel eenvoudig hoeveel SEPP-subsidie je voor de specifieke auto krijgt. 

Liever een jong gebruikte Volkswagen ID.?

Die hebben we natuurlijk ook!  Al onze gebruikte Volkswagen ID.-modellen zijn zorgvuldig geselecteerd, gecontroleerd en op professionele wijze en volgens strenge dealereisen rijklaar gemaakt. Je kunt er zeker van zijn dat jouw gebruikte ID.3, ID.4 of ID.5 in uitstekende staat is. 

Lease de ID.3, ID.4 of ID.5 zakelijk via XLLease

Via onze leasemaatschappij XLLease, lease je de nieuwe Volkswagen ID.3, ID.4 of ID.5 met een scherp tarief. Je bent volledig ontzorgd. Zo is de Volkswagen ID.3 er al vanaf €539,- per maand, de ID.4 vanaf €589,- en de ID.5 vanaf €589,- per maand. Vraag direct een full operational lease offerte op voor jouw nieuwe elektrische Volkswagen. 

Liever financial leasen? Tijdelijk profiteer je van een extra scherp financial lease tarief van 5,99% op de Volkswagen ID.4 en ID.5. Daarbij loopt je voordeel op tot wel €110,- per maand!

Keurmerk private lease

* Pouw biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.