Header Nieuwe T-Cross 2024

De vernieuwde Volkswagen T-Cross bij Pouw

Haal alles eruit.

Plan je proefrit
  • Kopen v.a.

    € 29.990,-

  • Private lease v.a.

    € 409,-*

De kleinste SUV van Volkswagen. Groots met ruimte.

Parkeer op krappe plekken, neem verrassend veel bagage mee en geniet van alle luxe en comfort. Door de prettige zitpositie heb je meer overzicht op de weg, terwijl de slimme assistenten je extra veilig op weg helpen. En dan is er nog genoeg ruimte voor je eigen smaak. Liever sportief? Wat stoerder? Of een andere kleur? Alles kan.

Tekst media - Header Nieuwe T-Cross 2024 2

Makkelijk in smalle straten en krappe parkeerplekken

Het fijne van een SUV is de prettige hoge zitpositie, dus meer overzicht in het verkeer. En een groot voordeel voor in de stad: hij is lekker compact, dus krappe parkeerplekken en smalle straten zijn geen probleem. Met de optionele achteruitrijcamera en de parkeerassistent is het helemaal kinderspel.

Tekst media - Header Nieuwe T-Cross 2024 3

Altijd alles mee

Goed nieuws voor je benen én je bagage: met de vernieuwde T-Cross neem je alles mee en zit je comfortabel. Zowel de achterbank als de passagiersstoel gaan helemaal plat. Zo creëer je een volledig vlakke laadvloer en daarmee een bagageruimte van maximaal 1281 liter. Elektrische fietsen mee? Fietsdrager op de trekhaak en gaan.

Tekst media - Header Nieuwe T-Cross 2024 4

Meer comfort. Meer veiligheid.

De vernieuwde T-Cross biedt nu standaard extra comfort. Denk aan een groot touchscreen en een Digital Cockpit met alle informatie die je nodig hebt overzichtelijk in beeld. Zet cruise control aan en rij ontspannen op de snelweg. Daarnaast heb je allerlei slimme assistenten tot je beschikking. Ze kunnen je op veilige afstand van je voorgangers houden, bijsturen als je onbedoeld van je rijbaan afwijkt en zelfs een noodstop maken.

T-Cross